AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS ZENBOOK Flip UX360CA

Zobraziť katalóg
ASUS ZENBOOK Flip UX360CA
Tablet PC - procesor Intel, dotykový 13,3 "LED 1920 x 1080, RAM až 8 GB, grafická karta Intel HD, SSD až 512 GB, WiFi, Bluetooth 4.1, HD webová kamera, micro HDMI, WiDi, USB 3.1 Gen 1,
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NA620a01NAD Produktové číslo:  UX360CA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZENBOOK Flip UX360CA


Off
ASUS ZENBOOK Flip UX360CA-C4011T šedý kovový

Tenké, štýlové a dômyselne sofistikované

ZenBook Flip je elegantné, nadčasové majstrovské dielo, ktoré bolo dokonale vyrobené z odolného hliníka.Podvozok bol vyrobený z jedného kusu hliníka a opatrne obrobený tak, že jeho hrúbka bola iba 13,9 mm a hmotnosť bola len 1,3 kg. Povrch rezaného kovu je charakterizovaný typickým motívom sústredných kruhov inšpirovaných Zenovou filozofiou a je galvanizovaný.



Všestranné zariadenie s dokonalým spracovaním

Vďaka viacstupňovému kovovému mechanizmu s dokonalým spracovaním sa ZenBook Flip zavesí na veľmi širokom otvorení a zatvorení displeja v rozsahu 360 ° a pevne drží displej v ľubovoľnej polohe. Pre zaistenie maximálnej spoľahlivosti prešiel ZenBook Flip náročným testovaním viac ako 20 000 cyklov otvorenia / zatvárania.


Vyrobené pre celodenné použitie

ZenBook Flip UX360CA s energeticky úsporným procesorom Intel Core M a vysokokapacitnou lítium-polymérovou batériou, ktorá trvá až 12 hodín na jedno nabitie, je určená pre používateľov, ktorí sú často na cestách. Takže aj pri dlhom medzinárodnom lete môže ZenBook Flip zvládnuť oveľa viac.

Off
ASUS ZENBOOK Flip UX360CA-C4011T šedý kovový


Pravé farby z akéhokoľvek uhla

ZenBook Flip je vybavený ultra-ostrým dotykovým displejom s rozlíšením 1920 x 1080 pixelov a farebným rozsahom, ktorý pokrýva 72% farebného priestoru NTSC, poskytuje hlbšie a presnejšie farby. Vďaka jasu 350 cd / m2 a vysoko kvalitnému panelu IPS je obraz neuveriteľne realistický z každého uhla.


Off
ASUS ZENBOOK Flip UX360CA-C4011T šedý kovový

Neuveriteľne rýchly, úplne tichý

ZenBook Flip používa iba tie najlepšie komponenty. Vďaka 4 GB pamäte RAM, ultra-rýchlemu SSD s kapacitou až 512 GB a najnovšiemu procesoru Intel Core 2 M ponúka ZenBook Flip výkon, ktorý nielenže hrá veľa, ale ponúka oveľa viac.



Neuveriteľný zvuk vďaka technológii ASUS SonicMaster

Technológia zvuku ASUS SonicMaster vyvinutá expertnými tímami ASUS Golden Ear a ICEpower sa môže pochváliť neuveriteľnou zvukovou kvalitou na prenosných počítačoch . Optimalizovaná kombinácia vynikajúceho hardvéru a šikovne navrhnutého softvéru poskytuje fantastický zvukový zážitok pre ZenBook Flip.



Široké možnosti pripojenia

ZenBook Flip ponúka revolučný USB port typu C na pripojenie v ľubovoľnom smere a podporuje extrémne rýchly prenos dát. K dispozícii sú tiež dva porty USB 3.0 Type A, port micro HDMI a slot pre kartu SD, takže môžete jednoducho zapojiť všetky svoje súčasné a budúce zariadenia.

Off
ASUS ZENBOOK Flip UX360CA-C4011T šedý kovový


Pohodlné písanie

Písanie nemusí byť nepríjemné. Jednoduchá klávesnica ZenBook Flip s 1,5 mm optimalizovanými štandardnými klávesmi 1,5 mm je ergonomickým dizajnom, ktorý poskytuje najpohodlnejší a najpresnejší typ písania na klávesnici stolného počítača. A keď sa rozhodnete používať zariadenie v režime tabletu, klávesnica a touchpad sa automaticky zamknú.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ZENBOOK Flip UX360CA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZENBOOK Flip UX360CA.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií