PET AD homeoffice

Babolat Nadal JR 23

Zobraziť katalóg
Babolat Nadal JR 23
Tenisová raketa juniorská, 215 g
Kód:  SPT209 Produktové číslo:  3324921175911 Stránky výrobcu

Babolat Nadal JR 23

Spoločnosť Babolat bola založená už v roku 1875 a ide o najstaršiu spoločnosť špecializujúcu sa na raketové športy. Svoju reputáciu si vybudovala ponukou produktov s najkvalitnejšími technológiami a sponzoringom vo forme vybavenia pre generáciu šampiónov, ktorí vyhrali najprestížnejšie súťaže po celom svete. Babolat ponúka kompletný rad produktov pre tenisových a bedmintonových hráčov od začiatočníkov po profesionálov.

Babolat Nadal Junior 23 je tenisová raketa určená pre deti vo veku 6 až 8 rokov a je vernou podobou skutočnej rakety Rafy, ktorú pri hre používa Rafael Nadal. Vďaka hliníkovému rámu, znižujúcej hmotnosti rakety, a dĺžke rakety 585 mm, je ideálnym nástrojom pre malých tenistov. Nadštandardná veľkosť hlavy zaisťuje veľký sweetspot, a tým pádom aj vysoký komfort počas hry. Raketa je perfektným nástrojom pre začínajúcich mladých hráčov, ktorí chcú byť ako Rafael Nadal.

Hlavné prednosti:

  • nízka hmotnosť
  • väčšia hlava

Špecifikácia:

veľkosť hlavy:
600 cm2

hmotnosť s výpletom:
215 g

dĺžka:
58,5 cm

materiál:
hliník

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Babolat Nadal JR 23
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat Nadal JR 23. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tennisschläger Babolat Nadal JR 23. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tennisschläger Babolat Nadal JR 23. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Babolat Nadal JR 23.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií