AD homeoffice PET

BABYLISS 6615

Zobraziť katalóg
BABYLISS 6615
Fén na vlasy - príkon 2300W, 2 teploty, 2 rýchlosti, 2 ultra tenké nástavce, vyberateľný filter, prívodná šnúra 2.7m
Kód:  BAFV001 Produktové číslo:  41005380

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS 6615

Hľadáte spôsob, ako ráno ušetriť každú minútu? Nestrácajte čas zbytočne dlhým vysušovaním vlasov, s fénom od značky Babyliss získate v boji s včasným vypravením sa z kúpeľne veľkého pomocníka. Okrem extrémne vysokého príkonu je vybavený novátorským systémom pre zvýšenie prúdenia vzduchu. Vaše vlasy budú vysušované prúdením vzduchu s neskutočnou rýchlosťou 130 km/h. Funkcia ionizácie zamedzí vzniku elektrizujúcich vlasov, výsledkom budú hladšie a lesklejšie vlasy. Teplotu aj rýchlosť intuitívne nastavíte a prispôsobíte tak svojim vlasom na mieru. Na zafixovanie finálneho účesu však oceníte funkciu studeného vzduchu. Šetrite svoj čas s rýchlikom medzi fénmi.  

Kľúčové vlastnosti

  • Výnimočne vysoký príkon 2300 W
  • Profesionálny motor s extra dlhou životnosťou
  • Kombinácia 2 rýchlostí a 3 teplôt vrátane studeného vzduchu
  • 2 typy koncentrátora pre tvarovanie účesu (6 × 75 mm, 6 × 60 mm)
  • Ionizácie vlasov - zamedzenie výbojov statickej elektriny
  • Mimoriadne dlhý prívodný kábel 2,7 m
  • Žiarivo červené prevedenie oživí kúpeľňu

Vysuší aj vytvaruje účes

Fén vám zaistí extra rýchle vysušenie vlasov, čo oceníte najmä v zhone naplnených ránach. Ľahko si poradí aj so stylingom vlasov. Pomocou usmerňovacích nástavcov zacielite prúd vzduchu presne, kam potrebujete. Menší nástavec sa hodí pre krátke vlasy, pri dlhších využijete širšiu hubicu. S ich pomocou vyhladíte vlasy i je vytvarujete. Aby sa prístroj nezanášal prachom či vlasmi, jeho filter ľahko vyberiete a vyčistíte. Zostane tak v perfektnom stave a predĺži sa jeho životnosť. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYLISS 6615 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss 6615E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS 6615.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií