AD homeoffice AD homeoffice

Beauty Relax - Ultrazvukový čistič pleti

Zobraziť katalóg
Beauty Relax - Ultrazvukový čistič pleti
5 1 hodnotení
Čistiaca sada umožňujúci hĺbkové čistenie pleti
Kód:  BR011 Produktové číslo:  8594166090194
Beauty Relax - Ultrazvukový čistič pleti Predaj skončil

Beauty Relax - Ultrazvukový čistič pleti

Ultrazvukový čistič pleti BeautyRelax® umožňuje hĺbkovo čistiť pleť, napomáha k vyhladeniu drobných vrások a zabezpečuje účinnú prevenciu proti vzniku akné. Naša pleť je denne vystavená nepriaznivým vplyvom, ako sú prach, smog a ostatné nečistoty. Ponuka tvárovej kozmetiky je na trhu naozaj bohatá, ale väčšinou sa s nimi nepodarí pokožku dokonale a do hĺbky vyčistiť. Veľa žien používa celý rad skrášľujúcich prípravkov, mnohokrát v niekoľkých vrstvách a nie vždy rovnako starostlivo pleť tiež vyčistí. Čistota vašej pleti je prvým a najdôležitejším krokom k jej kráse!

Tento špeciálny prístroj vašu pleť jednoducho a dokonale vyčistí!
Rovnaká technológia je využívaná tiež v profesionálnych kozmetických salónoch. Prístroj sa skladá z hlavnej jednotky a plochého aplikátora, ktorý je vyrobený zo špeciálne ušlechtenej nerezovej ocele. Na konci aplikátora sú generované vysokofrekvenčné vibrácie o rýchlosti 25 tisíc pulzov za sekundu. Vďaka tomu sú vibrácie schopné pôsobiť na pokožku hĺbkovo do všetkých pórov. Užívateľ si môže nastaviť súvislé alebo prerušované pulzovanie. Súvislé pulzovanie je vhodné pre čistenie pleti, prerušované pre vyhladenie vrások. Okrem toho je pokožka príjemne masírovaná, čo prispieva k zlepšeniu krvného obehu a postupnému vyhladeniu jemných vrások.

Hoci je prístroj v čistení veľmi výkonný, je šetrný k pokožke a jeho používanie je úplne bezpečné. Technológia čistenia ultrazvukom bola doteraz výbavou len špičkových estetických kliník. S týmto prístrojom si teraz špeciálnu starostlivosť doprajete aj v pohodlí domova, kedykoľvek budete potrebovať. Ak je pleť hĺbkovo čistá, vyživujúce krémy a masky je pokožka schopná lepšie vstrebať. Čistá pokožka je základom prevenciu pred vznikom čiernych bodiek a akné. Peeling je pre pokožku veľmi dôležitý, zbavuje pokožku odumretých buniek, aby mohla lepšie dýchať. Pleť plná nečistôt vytvára vhodné prostredie pre pupienky a vrásky. Používanie tohto prístroja je veľmi jednoduché a intuitívne. Správne používanie si osvojíte behom niekoľkých minút. Hladká a jemná pokožka je synonymom mladosti, starajte sa o ňu dôkladne, aby ste si uchovali dokonale mladistvý vzhled čo najdlhšie!

Použitie:
Pred použitím je dobré pleť jemne navlhčiť, aby sa aplikátor na pokožke dobre pohyboval. Nerezový aplikátor je špeciálne tvarovaný, aby čo najlepšie kopíroval záhyby tváre. Už pri prvých niekoľkých pohyboch môžete na dotyk ucítiť, že je vaša pokožka oveľa hladšia než predtým. Model BR-1010 je určený predovšetkým pre tvár. Možno ho však použiť aj na krk alebo ruky. Ideálne je použitie prístroja pravidelne raz týždenne.

Technické parametre:

Frekvencia:

25 000 pulzov za sekundu

Napájanie:
Adaptérom zo siete 220 V

Rozmery:
22 x 7 x 2cm

Hmotnosť:
0,4kg
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beauty Relax - Ultrazvukový čistič pleti
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax - Ultrazvukový čistič pleti. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beauty Relax - Ultraschallreiniger Haut. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beauty Relax - Ultraschallreiniger Haut. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beauty Relax - Ultrahangos tisztító bőr.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií