AD homeoffice PET

BEKO RBI 2301 new

Zobraziť katalóg
BEKO RBI 2301 new
Vstavaná chladnička vstavaná kombinovaná, A+, objem chladničky/mrazničky 164/20 l, antibakteriálne upravené tesnenia, automatické odmrazovanie, hlučnosť 34 dB, mraziaci výkon 2 kg/24 hod.
Kód:  SKBECHL005 Produktové číslo:  7515620007 Stránky výrobcu

BEKO RBI 2301 new

Kombinovaná vstavaná chladnička BEKO RBI 2301 ponúka účelne dimenzovaný priestor a energeticky úspornú prevádzku. Je zaradená do energetickej triedy A+ a za rok spotrebuje iba 216 kWh energie. Vnútorný priestor je tvorený 4 sklenenými poličkami v chladiacej časti. Tie sú výškovo polohovateľné, preto si ich ľahko nastavíte aj pre veľké hrnce. Zeleninu a ovocie pojme dvojica priehradiek a ďalšie potraviny uložíte do celkom 4 poličiek vo dverách. 

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+
  • Antibakteriálna úprava
  • Nízka hlučnosť
  • Automatické odmrazovanie

Špecialitou tohoto modelu je antibakteriálna úprava tesnenia. Do neho boli pridané antibakteriálne látky na vytvorenie antibakteriálnej bariéry. Vnútro chladničky je chránené od nežiadúcich mikróbov. Mraziaca priehradka poskytuje priestor s objemom 20 litrov pre drobné kusy potravín. Za 24 hodín ich namrazí 2 kg a pri výpadku prúdu zostanú zmrazené celých 16 hodín.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO RBI 2301 new
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO RBI 2301 new.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií