AD homeoffice PET

BEKO RCNA 365 E30W

Zobraziť katalóg
BEKO RCNA 365 E30W
Chladnička kombinovaná, 185cm, A ++, objem 219 / 97l, Nulová zóna 25l, No Frost, automatické odmrazovanie chladničky, antibakteriálne upravené tesnenia, ionizátor, protizápachový filter, modré svetlo, vnútorné LED osvetlenie, mraziaci výkon 5kg / 24hod.
Kód:  SKBECHL026 Produktové číslo:  7517020037 Stránky výrobcu

BEKO RCNA 365 E30W

Kombinovaná chladnička značky Beko v štandardnom bielom prevedení predstavuje vďaka energetickej úspornosti a praktickým funkciám spotrebič vhodný do každej modernej domácnosti. Chladnička patrí do energetickej triedy A ++, takže bude efektívne šetriť vaše financie. Objem jej chladiacej časti je bohatých 219 litrov, potraviny môžete uložiť do troch sklenených políc, troch priehradok vo dverách či zásuvky s nulovou zónou, ktorá je ideálna pre skladovanie čerstvých potravín. Samozrejmosťou je aj držiak fliaš a priestranná priehradka na ovocie a zeleninu, mraznička potom disponuje tromi zásuvkami z priehledného plastu. 

kľúčové vlastnosti

  • Energeticky úsporná (trieda A ++)
  • Antibakteriálne tesnenie a madlá dverí
  • protizápachový filter
  • Aktívne modré svetlo
  • Dotykový LCD displej s oddelenou reguláciou teplôt

Čerstvé a bez baktérií

Chladnička je doslova nabitá technológiami, ktoré nielen, že predlžujú čerstvosť uložených potravín, ale pomáhajú je aj udržiavať zdravé a čisté. Antibakteriálne tesnenie zabraňuje množeniu baktérií vo dverách spotrebiča a vďaka špeciálnej ochrane zostávajú úplne bez baktérií rovnako aj dvere chladničky. Vo funkčnej výbave nájdete aj aktívny ionizátor, ktorý účinne neutralizuje baktérie a vírusy zodpovedné za nepríjemný zápach vo vnútri chladničky. Vďaka tomu cirkuluje v chladničke čistý vzduch, čo vám umožní potraviny skladovať dlhšiu dobu.

O maximálnu čerstvosť ovocia a zeleniny sa stará aktívny svetlo s modrou farbou. To zajišťuje pokračování procesu fotosyntézy v čerstvých potravinách, díky čemuž ovoce a zelenina zůstávají déle svěží a navíc se zvyšuje jejich nutriční hodnota.

V neposlednom rade stojí za zmienku systém chladenia Neo Frost, ktorý eliminuje tvorbu ledu vo vnútri spotrebiča, takže už ho nie je treba odmrazovať. Tento systém tak umožňuje pohodlné použitie chladničky a je zárukou správnej teploty pre skladovanie potravín. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO RCNA 365 E30W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO RCNA 365 E30W.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií