PET PET

BEKO WMY 81243 SK PTLMB1

Zobraziť katalóg
BEKO WMY 81243 SK PTLMB1
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++, 1200 ot./min, náplň 8 kg, 16 programov, AquaFusion, program BabyProtect, hlučnosť 53/75 dB, odložený štart 0 - 24 hod., 85 x 60 x 54 cm
Kód:  SKBEPR006 Produktové číslo:  7144641900 Stránky výrobcu
BEKO WMY 81243 SK PTLMB1 Predaj skončil

BEKO WMY 81243 SK PTLMB1

Práčka BEKO WMY 81243 SK PTLMB1 je vysoko efektívny a komfortný pomocník v boji proti špinavému bprádlu. Voľne stojaca a spredu plnená automatická práčka dokáže vyprať v jednej várke až 8 kilogramov bielizne naraz. Predstavuje ekonomicky i energeticky šetrné riešenie do každej domácnosti. Inovatívna technológia AquaFusion šetrí nielen vodu a energiu, ale aj prací prostriedok. Aj veľké predmety ako deky a prestieradlá, môžete ľahko vyprať vďaka veľkému plniacemu otvoru s veľkosťou 34 cm.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+++
  • Veľké 34 cm dvere
  • 16 programov
  • Elektronické vyváženie náplne
  • PET funkcia odstránenie zvieracej srsti
  • System automatického riadenia spotreby vody
  • Pre Smart invertorový motor

Bohatá ponuka programov

Práčka disponuje 16 unikátnymi programami, dômyselne navrhnutými tak, aby bolo šetrne postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Medzi najzaujímavejšie funkcie patrí napríklad systém Beko BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty. Vhodný je nielen pre deti a alergikov. Pre milovníkov chlpatých mazlíčkov je pripravená inovativna technológia používaná v spotrebičoch Beko. Alebo s funkciou Express je možné dobu prania znížiť o 30 až 50 %, v závislosti na druhu tkaniny. Elektronické vyváženie náplne zaistí správne rozloženie bielizne vnútri bubna, eliminuje vibrácie a hluk a zabezpečí maximálnu stabilitu pri odstreďovaní. 

Jednoduchá obsluha

Spotrebič jednoducho nastavíte pomocou ovládacieho panelu s otočným voličom. O zostávajúcom čase vás prehľadne informuje LCD displeji a priebeh prania je možné kontrolovať pomocou LED kontroliek. Samozrejmosťou je možnosť voliteľného nastavenia otáčok až na 1200 za minútu. Okrem iného, už nie sú potrebné ďalšie ochranné opatrenia proti poškodeniu či usadzovaniu vodného kameňa. Vyhrievanie tejto práčky je pokryté vrstvou niklu, ktoré dokonale chráni proti korózii a jeho životnosť je tak až 100 krát vyššia.  

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO WMY 81243 SK PTLMB1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WMY 81243 CS PTLMB1.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií