AD homeoffice PET

Biotrue ONEday (30 šošoviek)

Zobraziť katalóg
Biotrue ONEday (30 šošoviek)
Kontaktné šošovky
Kód:  CLE700
Biotrue ONEday (30 šošoviek) Predaj skončil

Biotrue ONEday (30 šošoviek)

S unikátnymi kontaktnými šošovkami Biotrue od popredného výrobcu BAUSCH + LOMB získate úplne nový pohled na okolitý svet. Tieto jednodňové šošovky vám konečne ponúknuť potrebné pohodlie počas nosenia a perfektné ostré videnie po celý deň.

hlavné prednosti

  • Prvé kontaktné šošovky, ktoré boli inšpirované fyziológiou vašich očí
  • Zadržujú vlhkosť a napodobňujú vlastnosti zdravých sĺz, preto nikdy neoschýnajú a oko nedráždi
  • Obsahujú 78% vody ako v rohovke vášho oka
  • Špeciálne vyvinuté pre jednodňové nosenie
  • Optika High Definiton - redukcia oslnenie aj svetelných kruhov za všetkých svetelných podmienok
  • Ostré videnie po celý deň bez nežiaduceho skreslenia či rozostrenie
  • Obsahujú UV filter
  • Balenie obsahuje 30 šošoviek

Šošovky, ktoré sa dokonale prispôsobí vašim očiam

Boli dômyselne navrhnuté tak, aby svojimi vlastnosťami dokonale napodobnili fyziológiu oka. Ich povrch za pomocou špeciálnej technológie napodobňuje vlastnosti zdravých sĺz, vďaka čomu sú prirodzene zvlhčované.Rovnako ako vaše rohovka totiž obsahujú až 78% vody. Šošovky z radu ONEday preto nebudú počas dňa vysychať, udržia si svoju vlhkosť aj pôvodný tvar. Navyše sú vyrobené zo špeciálneho Hypergelu a neobsahujú ani silikón. Dajte navždy zbohom nepríjemnému pocitu únavy, sucha, podráždenie a rozostrenému videnie, ktoré často spôsobuje dlhšie nosenie nevhodných šošoviek.

Ostré videnie a pohodlné nosenie počas celého dňa

Revolučná technológia šošoviek Biotrue zaistí zadržiavanie vlhkosti, vďaka čomu je ich nosenie úplne komfortné. Zároveň si zachovávajú po celý deň skvelé optické vlastnosti. Vaše videnie bude stále ostré a nenarušenej nežiaducim skreslením či rozostrením. Aj pri zhoršených svetelných podmienkach sa nemusíte obávať oslnenie a nepríjemných svetelných kruhov.Na šošovky s optikou High Definition sa preto môžete spoľahnúť počas dňa a za akýchkoľvek podmienok. Rovnako obsahujú potrebný UV filter. Prednosťou je aj veľmi jednoduché nasadenie a vybratie mäkkých kontaktných šošoviek. 

Ak ste tieto kontaktné šošovky nikdy nepoužívali, neodporúčame ich zakúpenia bez predchádzajúcej odbornej skúšobné aplikácie a konzultácie s očným špecialistom.Možnosť kontinuálneho nosenia je vždy nutné konzultovať s očným špecialistom. Chráňte svoje oči. 

Parametre a špecifikácia

Obmedzenie veku
Tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov Hotovo!

Obmedzenie veku

Obmedzenie veku
Tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Biotrue ONEday (30 šošoviek)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Biotrue ONEday (30 čoček). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Biotrue OneDay (30 Linsen). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Biotrue OneDay (30 Linsen). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Biotrue oneday (30 lencse).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií