P&G boost AD 1. týden květen

Bosch GID18A50

Zobraziť katalóg
Bosch GID18A50
Vstavaná mraznička vstavaná, skriňová, A+, objem 94 l, hlučnosť 36 dB, funkcia supermrazenie, 4 transparentné mraziace boxy, mraziaca kapacita 11 kg/24 hod.
Kód:  FAC2691b Produktové číslo:  GID18A50 Stránky výrobcu

Bosch GID18A50

Vybavte svoju kuchyňu vstavanou skriňovou mrazničkou  Bosch GID18A50. Medzi nesporné výhody vstavaných spotrebičov patrí ich možnosť zabudovania do kuchynskej linky. To vám zaručí úsporu miesta a zachovanie dizajnu kuchyne podľa vašich predstáv. Mraznička sa radí do energetickej triedy A+, takže sa môžete spoľahnúť, že nebude zbytočne plytvať vašou elektrickou energiou.

Kľúčové vlastnosti

  • Objem mrazničky je 94 l
  • So 4 priehľadnými skladovacími boxmi budete mať prehľad o uskladnených potravinách
  • Supermrazenie zaistí okamžité zmrazenie nových potravín
  • Pri poruche možno potraviny skladovať 22 hodín
  • Varovný signál upozorní na nežiaduci nárast teploty
  • Súčasťou balenia sú 2 chladiace akumulátory, miska na ľad a zamrazovacia tácka na drobné ovocie

Spoľahlivý spotrebič

So svojimi malými rozmermi sa táto vstavaná mraznička s objemom 94 litrov zmestí takmer všade. Štyri skladovacie boxy, ktoré zaistia veľa miesta na uskladňovanie potravín, sú vyrobené z transparentného materiálu, preto budete mať vždy dokonalý prehľad o tom, čo kde skladujete. Mraznička disponuje funkciou supermrazenia, ktorá zaistí okamžité zmrazenie novo vložených potravín. Vďaka kapacite, ktorou sa mraznička pýši, v nej zmrazíte až 11 kg potravín počas 24 hodín.

Varovný signál vás upozorní vždy, keď dôjde vnútri spotrebiča k nežiaducemu vzostupu teploty. Pri poruche mrazničky možno potraviny skladovať bez strachu o ich čerstvosť ešte ďalších 22 hodín. V balení nájdete aj praktické príslušenstvo, ako je dvojica chladiacich akumulátorov, miska na ľad a zamrazovacia tácka na drobné ovocie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch GID18A50
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH GID18A50.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií