PET PET

BOSCH GIV21AF30

Zobraziť katalóg
BOSCH GIV21AF30
Vstavaná mraznička vstavaná, skriňová, 88cm, A ++, objem 97l, hlučnosť 36dB, mraziaca kapacita 11kg / 24hod.
Kód:  FAC2691c Produktové číslo:  GIV21AF30 Stránky výrobcu

BOSCH GIV21AF30

Vstavaná skriňová mraznička od firmy Bosch vás poteší menšími rozmermi, vďaka ktorým ju môžete bez problému inštalovať aj do menších kuchýň. Je vybavená trojicou priehľadných šuplíkov rôznych veľkostí, vrátane tzv. BigBox na rozmerné potraviny, napríklad torty. Celkovo tak ponúka úložný objem 97 litrov. Vďaka funkcii LowFrost nie je mraznička toľko náchylná na tvorbu ľadu a prípadné odmrazovanie je tak jednoduchšie. Isto oceníte aj funkciu supermrazenie, ktorú využijete predovšetkým pri vkladaní nových potravín.

Kľúčové vlastnosti

  • menšie rozmery
  • úsporná prevádzka A++
  • redukcia tvorby ľadu
  • BibBox šuplík na rozmerné potraviny
  • funkcia rýchleho mrazenia

Rýchle mrazenie

Vďaka funkcii SuperMrazenie sa nemusíte obávať rozmrazenia už vložených potravín v prípade, že vkladáte do mrazničky nové potraviny a máte dlho otvorené dvierka. Tie novo vložené sa potom tiež rýchlejšie zmrazia. Mraznička je navyše inteligentná a sama rozpozná, kedy má prepnúť do normálneho režimu.

Redukcia námrazy

Mraznička je tiež vybavená funkciou LowFrost, vďaka ktorej výrazným spôsobom redukuje tvorbu námrazy na potravinách a na vnútorných stenách. Nemusíte tak často odmrazovať a ušetríte tým svoj čas. Navyše, pre jednoduchšie odmrazovanie je v dolnej časti spotrebiča implementovaná praktická ventilácia, ktorá dokáže proces urýchliť. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH GIV21AF30
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH GIV21AF30.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií