PET PET

Bosch KGN36VW35

Zobraziť katalóg
Bosch KGN36VW35
Chladnička kombinovaná, 186 cm, A++, objem 237/87 l, hlučnosť 41 dB, NoFrost, funkcia superchladenia, supermrazenia, MultiAirflow systém, priehradka vitaFresh 24 l, LED osvetlenie, mraziaca kapacita 14 kg/24 hod.
Kód:  BOCHL0013 Produktové číslo:  KGN36VW35 Stránky výrobcu

Bosch KGN36VW35

Perfektný spôsob uskladnenia potravín

Hľadáte kombinovanú chladničku s mrazničkou, ktorá by vám ponúkla množstvo skvelých funkcií, praktické a inovatívne technológie a navyše veľa priestoru na uloženie všetkých vašich potravín? Vyberte si spotrebič od známeho výrobcu domácich spotrebičov Bosch. Vďaka modernému a čistému vyhotoveniu dokonale zapadne do interiéru každej kuchyne. Výkonný spotrebič patrí do energeticky úspornej triedy A++, a preto je vysoko šetrným spotrebičom, vďaka ktorému ušetríte financie aj životné prostredie.



vypnuté
NoFrost A++

NoFrost A++

S technológiou NoFrost môžete dať odmrazovanie k ľadu.


Perfect Fit - možnosť flexibilnej inštalácie

Vďaka zdokonalenej technológii kondenzátora už nie je potrebné udržiavať vzdialenosť chladničky od bočnej steny alebo nábytku. Uhol otvorenia dverí 90° umožňuje plný prístup k všetkým priehradkám, aj keď je chladnička umiestnená priamo pri stene.

vypnuté
Perfect Fit - možnost flexibilní instalace

vypnuté
Přihrádky VitaFresh

Priehradky VitaFresh

Priehradky VitaFresh udržia potraviny dlhšie čerstvé - ryby a mäso vďaka extra chladnej teplote a ovocie a zeleninu vďaka optimálnej vlhkosti vzduchu.


vypnuté
Horní suchá zóna na maso a ryby

Horná suchá zóna na mäso a ryby

V hornej suchej zóne určenej na mäso a ryby môžete otočením regulátora udržiavať teplotu okolo 0 °C, mäso a ryby tu môžete skladovať v oddelených priehradkách bez šírenia zápachu.

vypnuté
Spodní velká přihrádka na ovoce a zeleninu

Spodná veľká priehradka na ovocie a zeleninu

Spodná veľká priehradka je vďaka možnosti regulácie vlhkosti špeciálne navrhnutá na uskladnenie ovocia a zeleniny, ktorá tu zostane dlhšie čerstvá. Viac vlhkosti je potrebnej na uloženie zeleniny a menej pre dlhotrvajúcu čerstvosť ovocia.


AirFreshFilter s funkciou AntiBacteria

Tento filter neutralizuje pachy vnútri chladničky a odfiltruje baktérie. Tento systém absorbuje nepríjemný pach a vzduch zostáva čistý a svieži bez toho, aby ste museli filter v priebehu životnosti spotrebiča meniť.

vypnuté
AirFreshFilter s funkcí AntiBacteria

vypnuté
LED osvětlení

LED osvetlenie

Vnútorný priestor je rovnomerne osvetlený, bez oslnenia, a to v priebehu celej životnosti spotrebiča.


Systém Multi Airflow

Systém MultiAirflow využívajúci ventiláciu produkuje pozvoľné a rovnomerné prúdenie studeného vzduchu, ktorý zasahuje do všetkých úrovní chladiacich a mraziacich častí. Kolísanie teploty je minimalizované a doba trvania zapnutého chladenia sa znižuje. Vďaka tomuto systému si potraviny uchovajú chuť a arómu dlhšiu dobu.

vypnuté
Systém Multi Airflow

vypnuté
Funkce SuperChlazení/SuperMrazení

Funkcia SuperChladenie/SuperMrazenie

Ak je aktivovaná funkcia SuperChladenia/SuperNrazenia, dôjde k veľmi rýchlemu vychladeniu/zmrazeniu potravín, ktoré boli zakúpené. Zároveň táto funkcia zabráni ohrievaniu potravín, ktoré už v chladničke/mrazničke sú.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch KGN36VW35
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KGN36VW35.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií