PET AD homeoffice

Bosch KGV36EW32

Zobraziť katalóg
Bosch KGV36EW32
Chladnička kombinovaná, 186 cm, A++, objem 214/94 l, hlučnosť 39 dB, LowFrost, funkcia supermrazenia, mraziaci priestor VarioZone, BigBox, CrisperBox, LED osvetlenie, mraziaca kapacita 7 kg/24 hod., farba biela
Kód:  BOCHL0005 Produktové číslo:  KGV36EW32 Stránky výrobcu

Bosch KGV36EW32

Kombinovaná chladnička Bosch KGV36EW32 bielej farby s mrazničkou v dolnej časti vyniká svojím moderným dizajnom a skvelým vybavením, ktoré ponúka. Spotrebič patrí do energeticky úspornej triedy A++, ktorá efektívne chladí. Veľkou prednosťou chladničky je funkcia LowFrost. Vďaka tejto funkcii dochádza k znižovaniu tvorby ľadu, chladničku tak nemusíte často odmrazovať a spotreba energie zostáva rovnaká. Ďalšou vymoženosťou je funkcia supermrazenie, vďaka ktorej sa potraviny zmrazia rýchlejšie a pri vkladaní nových potravín sú už zmrazené potraviny chránené pred rozmrazením. Výhodou tejto funkcie je, že nedochádza k nárastu spotreby energie.

Hlavné prednosti

  • Kombinovaná chladnička s mraziacim priestorom v dolnej časti
  • Funkcia LowFrost zaistí pomalšiu tvorbu námrazy
  • Funkcia supermrazenie na úsporu energie
  • Digitálny LED displej
  • Priehradka CrisperBox na uskladnenie ovocia a zeleniny
  • Priestranná mraziaca priehradka BigBox
  • Variabilný mraziaci priestor VarioZone
  • Zameniteľné otváranie dverí
  • LED osvetlenie

Moderné technológie

Spotrebič je vybavený špičkovou riadiacou a regulačnou technológiou, ktorá zaisťuje udržanie konštantnej teploty a dlhšiu čerstvosť potravín. Vnútornú teplotu môžete jednoducho nastaviť pomocou ľahko čitateľného digitálneho LED displeja. Ovládanie spotrebiča je elektronické, o všetkom informujú LED ukazovatele. Rovnomerné a neoslnivé osvetlenie celého interiéru chladničky je zabezpečené pomocou LED svetiel, ktoré sa vyznačujú nižšou spotrebou elektriny a dlhou životnosťou.

Špičkové vybavenie

V priestore chladničky sa nachádza priehradka CrisperBox na uskladnenie ovocia a zeleniny, ktoré v nej zostanú dlhšie čerstvé vďaka regulácii vlhkosti. Nechýba ani špeciálny držiak na fľaše, tri priehradky vo dverách a priehradka na vajcia. Mraznička sa môže pochváliť priestrannou mraziacou priehradkou BigBox na uchovanie zvlášť objemných potravín a variabilným mraziacim priestorom VarioZone, kedy môžete poličky z bezpečnostného skla vyňať a získať extra veľký priestor.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch KGV36EW32
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KGV36EW32.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií