AD elektro Star Wars

Bosch PKE645K17

Zobraziť katalóg
Bosch PKE645K17
Varná doska vstavaná, sklokeramická, 4 varné zóny HighSpeed, 17 stupňov výkonu, funkcia ReStart, ovládanie DirectSelect, 2-stupňový ukazovateľ zostatkového tepla, rámček
Kód:  BOVD8 Produktové číslo:  PKE645K17 Stránky výrobcu

Bosch PKE645K17

Táto vstavaná sklokeramická varná doska sa stane od prvého okamihu v kuchyni vaším najlepším pomocníkom a varenie sa stane radosťou. Ponúka 4 priestranné varné zóny s priemerom až 21 cm a 17 stupňov výkonu. Nielenže sú všetky varné zóny vybavené funkciou HightSpeed a sú tak prakticky okamžite pripravené na maximálny ohrev, to, čím vás rozhodne uchváti, je jej dokonalé ovládanie. Samotné nastavovanie úrovne ohrevu je postavené tak, aby vám stačilo minimum dotykov a vaše pokrmy boli ešte skôr hotové. Doska pri každej z varných zón zobrazuje zvyškové teplo pomocou dvojstupňového ukazovateľa, vďaka čomu pri jeho využívaní šetríte za energiu.

Kľúčové vlastnosti

  • 4 varné zóny HightSpeed
  • Intuitívne senzorové ovládanie DirectSelect
  • Funkcia uvedenia do varu
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Detská poistka, bezpečnostné vypínanie
  • Elegantný antikorový rám

Dokonalé ovládanie

Vďaka intuitívnemu systému DirectSelect nestratíte ani sekundu  Jednoducho dotykom zvolíte príslušnú zónu a vyberiete k nej požadovaný varný stupeň. Potrebujete ovládanie počas varenia očistiť? Aj pre takúto drobnosť oceníte možnosť zablokovať ovládací panel až na 20 sekúnd, počas ktorých pohodlne odstránite prípadné nečistoty.

Funkcia, ktorú iste oceníte, je elektronika uvedenia do varu. Vďaka nej vopred určíte, na aký stupeň ohrevu sa má varná zóna prepnúť, akonáhle pokrm uvedie do varu. Nie je tak vôbec potrebné netrpezlivo čakať na var a ani sa vám už nestane, že pokrm z hrnca "utečie". Pridajte k tomu detskú poistku a funkciu ReStart a máte dokonalého spoločníka na varenie.

Doplňujúce informácie:

Rozmery dosky:
48 × 583 × 513 mm

Rozmery niky:
48 × 560-560 × 490-500 mm

Minimálna hrúbka pracovnej dosky:
20 mm

Hmotnosť:
7 kg

Varné zóny:

  • 1. varná zóna: rozmer 145 mm, výkon 1,2 kW
  • 2. varná zóna: rozmer 180 mm, výkon 2 kW
  • 3. varná zóna: rozmer 145 mm, výkon 1,2 kW
  • 4. varná zóna: rozmer 210 mm, výkon 2,2 kW
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch PKE645K17
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH PKE645K17.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií