AD homeoffice PET

Bosch WAK24268BY

Zobraziť katalóg
Bosch WAK24268BY
4,5 2 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++/A/B, 1200 ot./min, náplň prania 8 kg, hlučnosť 56/75 dB, LED displej, VarioPerfect, EcoPerfect, 3D-Aqua-Spar systém, 85 x 60 x 59 cm, biela
Kód:  FAP1600r Produktové číslo:  WAK24268BY Stránky výrobcu

Bosch WAK24268BY

Automatická, spredu plnená práčka s inovatívnymi funkciami a schopnosťou naraz pojať až 8 kg bielizne vám výrazne uľahčí každodenné zápasenie s hromadami oblečenia. Kombináciou vysokej účinnosti a značnej úspornosti si vyslúžila príslušnosť k energetickej triede A+++, môžete ju tak používať každý deň bez toho, aby sa jej prevádzka stala finančnou príťažou. Biele vyhotovenie sa hodí do každej kúpeľne.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+++
  • VarioPerfect - ušetrí 65 % času alebo 50 % energie (voliteľná programová funkcia)
  • WAVEDRUM - šetrné pranie vďaka špeciálnej štruktúre bubna
  • ActiveWater - dvojstupňová množstevná automatika optimalizuje spotrebu vody a energie
  • Značka kvality ECARF - vyrobené predovšetkým pre alergikov s citlivou pokožkou
  • Jednoduché žehlenie
  • LED displej s tlačidlami TouchControl
  • Možnosť pozastavenia prania na doplnenie bielizne
  • Funkcia 3D-Aqua-Spar prispôsobuje pohyb bubna

Rýchle a úsporné pranie

Práčka je vybavená funkciou ActiveWater, ktorá prispôsobuje množstvo vody a energie náplni práčky, preto bude hospodárne prať aj malé množstvo bielizne. Aktiváciou funkcie EcoPerfect ušetríte ešte viac za náklady na energie. Pri plnej náplni tak bude vaše pranie až o 50 % úspornejšie ako pranie v práčke triedy A. Technológia SpeedPerfect zase skráti dobu zvoleného programu až o 65 %. Vyperiete tak napr. 5 kg bielizne len za 60 minút.

Jednoduché ovládanie

Ovládanie práčky je jednoduché, zvládne ho úplne každý. Otočným gombíkom navolíte príslušný program, k všetkým ďalším funkciám sa dostanete cez prehľadný LED displej s ukazovateľmi, ktorý zobrazuje priebeh programu, zvyškový čas alebo nastavenie konca prania až o 24 hod. Sú pri ňom TouchControl tlačidlá s re-load funkciou, vďaka ktorej budete môcť prací proces pozastaviť a ešte doplniť napríklad zabudnuté oblečenie.

Dokonalé výsledky

Inovatívny antikorový prací bubon WAVEDRUM má špeciálnu štruktúru a pranie tak bude šetrnejšie ako je bežné pri ostatných práčkach. Systém 3D-Aqua-Spar navyše prispôsobuje pohyb bubna a účinok odstreďovania, kaskádovým namáčaním bielizeň navlhčí rýchlejšie a intenzívne. Tento model je doplnený detskou poistkou a kontrolou nevyváženosti. Rozpoznanie peny zaistí vždy kvalitne vypláchnutú bielizeň, ktorá nezanechá žiadne stopy a je šetrná k vašej citlivej pokožke.

Programy:

  • Ľahko udržiavateľné plus outdoor, košele/blúzky, šport/fitness, rýchly/mix, AlergiePlus, extra krátky 30'/15', vlna/ručné pranie, jemné/hodváb

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch WAK24268BY
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WAK24268BY.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií