PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Brother QL-1050

Zobraziť katalóg
Brother QL-1050
5 1 hodnotení
Štítkovač – max. 102mm, až 300dpi, priama termotlač, rýchlosť tlače 110mm/s, USB, P-Touch editor, ESC/P kompatibilita, podpora Wordu, Excelu, Outlooku
Kód:  PB093l Produktové číslo:  QL1050A1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Brother QL-1050

Termo tlačiareň samolepiacich štítkov značky Brother sa pýši veľmi jednoduchým používaním a vďaka rozlíšeniu až 300 dpi zaistí dokonalý vzhľad štítkov do šírky 102 mm. Je tak ideálnou voľbou do kancelárie, zásielkovej firmy, prepravnej služby, priemyslu, obchodov a nemocníc, kde určite nájde svoje uplatnenie. Môžete s ňou vytvárať kvalitné logá, čiarové kódy, texty, menovky, štítky na zakladače, adresné a prepravné štítky alebo iné označenia pre čokoľvek, čo vám napadne. Tlačiareň sa ľahko pripája k počítaču káblom cez rozhranie USB a vytlačí všetko, čo vytvoríte v pridanom softvéri TrueType, alebo čokoľvek z aplikácií Microsoft Word, Excel a Outlook.

Pri tlači štítkov vždy dosiahnete čisto odstrihnuté hrany, o ktoré sa postará integrovaná jednotka automatického odstrihnutia. Tlačiareň je okrem jednoduchého používania a univerzálnosti aj neskutočne rýchla. Dokáže vytlačiť až 11 centimetrov za sekundu. Veľmi poteší aj technológia priamej termotlače, ktorá znižuje prevádzkové náklady za toner a atrament. Navyše je vybavená funkciou pre tlač bez PC, pomocou čítačky čiarových kódov.

Doplňujúce informácie:

Technológia tlače:
Termotransferová

Rozlíšenie:
Až 300 dpi

Spotrebný materiál:
Role a štítky radu DK do šírky 102 mm

Rýchlosť tlače:
110 mm/s


Odstrih:
Automatický

Ďalšie vlastnosti:
Kompatibilita s ESC/P, tlač čiarových kódov

Pripojenie k PC:
Rozhranie USB
Sériové RS232
 

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB, RS-232 Hotovo!
Displej
Bez displeja Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, RS-232 Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Poznámka:
» Všetky štítkovače

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Brother QL-1050 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother QL-1050. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brother QL-1050. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brother QL-1050.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií