LEGO v APP pro AP+

Codeybot

Zobraziť katalóg
Codeybot
Robot – samobalančný – tancuje, hrá hudbu, strieľa laserom, vytvára farebné efekty, jednoduché grafické programovanie, mení tváre, napodobňuje zvuky. Ovládanie a programovanie z mobilnej aplikácie cez WiFi.
Kód:  MKB110a Produktové číslo:  99800

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Codeybot

Robot Codeybot

Prehráva hudbu

Robot Codeybot

Prispôsobiteľný vzhľad

Robot Codeybot

Tancuje na hudbu

Robot Codeybot

Zábavne skresľuje hlas

Robot Codeybot

Balančný na dvoch kolieskach


Robot Codeybot

Robot, s ktorým je neskutočná zábava

Balančný robot Codeybot si získa nejedno detské aj dospelácke srdce svojou intuitívne ovládateľnosťou. S ladnosťou zvládne pohyb, sami si navolíte farbu podsvietenia koliesok aj tvar obrázku na LED paneli, ktorý dodáva Codeybotovi výraz. Váš hlas nahrá a zopakuje v zábavne skreslenej podobe. Možno ho tiež naprogramovať, aby počúval priamo hlasové povely. Vaše dieťa sa s ním prirodzene zoznámi pri zostavovaní kódov, ich kombináciou a bude tak lepšie pripravené na dnešnú digitálnu dobu.


Kľúčové vlastnosti robota Codeybot

  • Balančný robot na dvoch kolieskach
  • Prispôsobiteľný vzhľad vďaka programovateľnému LED displeju
  • Meniteľná farba podsvietenia koliesok
  • Hrá hudbu a tancuje na ňu
  • Zábavne skresľuje hlas
  • Pomáha vyjadrovať emócie
  • Nenásilnou formou učí programovanie
  • Ovládanie v príjemnej mobilnej aplikácii cez WiFi
  • Možnosť doplnenia o laserový kanón
  • Až 3 hodiny prevádzky na jedno nabitie
  • Kompatibilný s Apple i Android zariadeniami
Robot Codeybot

Robot Codeybot

Robot Codeybot naučí vaše deti využívať moderné technológie

Vnútornú rovnováhu robota Codeybot udržiava gyroskop, pomocou ktorého bude ovládanie pohybu hračkou. Všetky prejavy robota sa programujú v príjemnom prostredí aplikácie, ktorá je veľmi intuitívna a zároveň vzdeláva vo vytváraní kódu. Pohybovanie v priestore sa vaša ratolesť rýchlo naučí ovládať a môže objavovať ďalšie schopnosti Codeybota. Cez nahrávanie hlasu, úpravu dizajnu a tváre robota, tancovanie na hudbu sa nenútene prepracuje až k hlasovému ovládaniu.


Robot Codeybot je stvorený pre zábavu

Codeybot s chuťou zaujme polohu ležmo a pustí sa do boja. Prekážky hru ešte ozvláštnia. Robot Codeybot patrí tiež medzi nadšených tanečníkov. Stačí zvoliť medzi piatimi vopred naprogramovanými tancami. Umožňuje tiež rozšírenie o laserový kanón, s ktorým budú domáce bitky úplne nezabudnuteľné. Jeho prostredníctvom deti môžu vyjadrovať svoje emócie namaľovaním ikony na LED displej. Codeybot je pre deti skvelým spoločníkom a zároveň sa pomocou neho učia programovať. Poskytnite im perfektný začiatok v štýle škola hrou.

Robot Codeybot
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Codeybot Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Codeybot. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Codeybot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Codeybot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Codeybot Robot.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií