AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept VP-4330

Zobraziť katalóg
Concept VP-4330
Ručný vysávač ručné, NiMH, 70W, kapacita prachovej nádoby 1000ml, prevádzková doba na jedno nabitie cca 12min, jednoduchá manipulácia bez kábla
Kód:  CON002a09 Produktové číslo:  VP4330 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept VP-4330

S pomocou ručného vysávača od spoločnosti Concept dokážete behom okamihu as minimálnym úsilím upratať okolo kuchynskej linky, nábytku či na sedačke. Svojimi malými rozmermi a moderným dizajnom zapadne do každej domácnosti. Jeho jednoduché ovládanie a ľahkú manipuláciu spríjemní dobre tvarované madlo a kvôli drobnému smeti už nebudete musieť vyťahovať veľký vysávač.

kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný vysávač v modernom dizajne
  • Ľahké držanie vďaka príjemnej rukoväti
  • XXL nádoba s objemom 1 l
  • Doba chodu na jedno nabitie až 12 minút
  • Plné nabitie za cca 6,5 ??h
  • nízka hmotnosť

Vyniká obrovskú zbernou nádobou s objemom 1 000 ml, ktorú jednoducho vyberiete a očistíte. O napájanie sa stará NiMH akumulátor s kapacitou 1 500 mAh, ktorý ho udrží v prevádzke až po dobu 12 minút. Plné nabitie trvá asi 6,5 h. Vo výbave nájdete hubicu s kefkou alebo štrbinovú hubicu pre ľahký upratovanie za radiátory a v zle dostupných miestach.

Obsah balenia:

nabíjacia základňa
štrbinová hubica
Hubica s kefkou
nabíjací adaptér

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
6,37 h Hotovo!
Doba chodu
11,76 min Hotovo!
Hubica
Štrbinová Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
0,98 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept VP-4330 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP-4330. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept VP-4330. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept VP-4330. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP-4330.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií