AlzaPlus+ sport AD homeoffice

CycleOps Adaptér pre bicykle 20/24"

Zobraziť katalóg
CycleOps Adaptér pre bicykle 20/24"
– vhodný pre začínajúcich nádejných cyklistov
Kód:  SPTms1846 Produktové číslo:  12527001644
CycleOps Adaptér pre bicykle 20/24" Predaj skončil

CycleOps Adaptér pre bicykle 20/24"

Konečne je tu možnosť, ako použiť obľúbené trenažéry od CycleOps aj s menšími kolesami. Adaptér CycleOps umožní použitie trenažéra aj s detskými a BMX kolesami. To určite ocení každý profesionálny BMX jazdec, ktorý sa potrebuje pred pretekmi poriadne rozjazdiť, ale nielen ten! Tento adaptér je veľmi prínosný aj pre mladých nádejných cyklistov, ktorým umožní používať rodičov prvotriedny trenažér CycleOps. Vďaka nemu nemusíte kupovať zbytočne niekoľko špeciálnych trenažérov, ale iba jeden! Je kompatibilný s Wind, Mag+, Magneto, PowerSync a Fluid2 a je určený pre 20/24" kolesá.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CycleOps Adaptér pre bicykle 20/24" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CycleOps Adaptér pro kola 20/24". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CycleOps adapter 20/24".
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií