PET AD homeoffice

Dakine Atlas 25L Tabor

Zobraziť katalóg
Dakine Atlas 25L Tabor
4,0 1 hodnotení
Mestský batoh mestský multifunkčný s úchytom skateboarde vrátane priehradky na notebook 15 ", rozmer 49 × 30 × 20 cm, objem 25 l
Kód:  SPT11963 Produktové číslo:  610934038095

Dakine Atlas 25L Tabor

Lámete si hlavu, ako skĺbiť v jednom batohu moderný vzhled, bezpečné miesto pre notebook, praktické členenie, dostatočný priestor a ešte máte radi skateboarding? Potom tento batoh je presne, čo hledáte. Do špeciálnej vrecká s pružným lemom bezpečne uložíte notebook až do veľkosti 15 ", vrecko však ochráni aj zošity či dokumenty pred pokrčením. Batoh sa tak skvele hodí na každodenné nosenie do školy a do mesta.

kľúčové vlastnosti

  • Priestranný batoh s 25 l objemu
  • Pohodlne polstrovanie chrbta aj nastaviteľných popruhov pre váš komfort
  • Vystužené vrecko na notebook (do 15 ")
  • Flexibilné úchyt na skateboard
  • Hlavná komora s kvalitným dvojcestným zipsom
  • Predné vrecko na nevyhnutné drobnosti
  • Bočné vrecká uzavreté zipsom, veci sú tak po ruke a pritom v bezpečí

Všetko pod kontrolou

Poteší vás svojím komfortným objemom, vďaka ktorému môžete mať pri sebe všetko, čo práve potrebujete. Zároveň veci môžete rozčleniť do praktických priehradok a ľahšie ich tak nájdete. V bezpečí však batoh udrží nielen notebook, ale aj slnečné okuliare. Pre tých je na vrchu batohu pridelené špeciálna priehradka s fleecovou podšívkou proti poškriabaniu.

Má pre vás aj niečo naviac

Špecialitou je určite úchyt na skateboard, jednoducho ho k batohu pripevníte dvojitým úchytom na suchý zips a môžete pohodlne pokračovať v ceste po svojich. Vlastniť skateboard však rozhodne nie je podmienkou, aby ste využili možnosti tohto batohu na plno. Držiaky sú vďaka suchým zipsom veľmi flexibilné, takže nimi môžete prichytiť napríklad bundu a uvoľniť si tak ruky v teplých dňoch.

Doplňujúce informácie

rozmer:
49 × 30 × 20 cm

objem:
25 l
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dakine Atlas 25L Tabor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dakine Atlas 25L Tabor.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií