AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dell Inspiron 3847

Zobraziť katalóg
Dell Inspiron 3847
Počítač - Intel Core i3 4170 Haswell, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics 4400, HDD 500GB 7200 otáčok, DVD, WiFi, čítačka kariet, klávesnica, myš, Windows 8.1 Pro 64bit
Kód:  ADG203f08 Produktové číslo:  3847-8793 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Inspiron 3847

Kvalitne spracovaný počítač Dell Inspiron 3847 poteší všetkých užívateľov, ktorí potrebujú výkonný stroj doma alebo v kancelárii. Vďaka vyváženej konfigurácii hardvérových komponentov bude perfektným spoločníkom pre prácu aj multimediálnu zábavu. Všetko je uložené v skrini s elegantným lesklým panelom, ktorá skvele zapadne do každej miestnosti. Súčasťou počítača je aj set klávesnica s myšou a predinštalovaný operačný systém Windows 8.1 Pro. Stačí tak pripojiť monitor a ihneď môžete počítač používať.

kľúčové vlastnosti

  • Dobrý výkon pre prácu aj zábavu
  • Dostatok USB pre všetky periférie
  • Veľký disk pre vaše dáta
  • Predinštalovaný systém Windows 8.1 Pre
  • Predný panel s USB a čítačkou kariet

Výkon na jednotku

Dell Inspiron 3847 je postavený na výkonnom dvojjadrovom procesore Intel Core i3 z rodiny Haswell. Vďaka technológii Hyper-Threading jeho dve jadrá posilňujú ďalšie dve virtuálne jadrá a tak sa procesor tvári ako štvorjadrový. Každé jadro potom tepe na príjemných 3,7 GHz. Spoločne s integrovanou grafikou Intel HD Graphics 4400 a 4 GB operačnej pamäte si užijete maximálne multitasking a plynulú prácu so systémom.

užitočná výbava

Moderná doba si žiada moderné prostriedky. Zabudnite tak na neohrabané káble a pripojte sa k internetu pomocou bezdrôtové WiFi. Pre pripojenie ostatných periférií je pripravené hneď 8 USB portov, kedy nechýba ani vysokorýchlostné USB 3.0. Vaše dáta potom uložíte na rýchly disk s veľkou kapacitou 500 GB a dodatočne môžete preťahovať dáta z kariet pomocou čítačky na prednom paneli. K počítaču je možné pripojiť monitor alebo televízii a to cez obľúbené HDMI, nechýba však ani klasický VGA port.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Inspiron 3847 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Inspiron 3847.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií