Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Devolo dLAN 550 WiFi

Zobraziť katalóg
Devolo dLAN 550 WiFi
Powerline - prenosová rýchlosť až 500Mbit/s, dosah až 300m, WiFi 2x2 MIMO 2.4GHz až 300 MBps, 1x LAN, Range+ technológia - funkčnosť na viacfázových rozvodoch
Kód:  VD500c5 Produktové číslo:  D 9628 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Devolo dLAN 550 WiFi

Rozširujúci modul pre domácu sieť od výrobcu DEVOLO AG. Potrebujete kvalitné WiFi pripojenie vo vašom dome a v ktorejkoľvek miestnosti? Tu je jednoduché riešenie, ktoré rozšíri vaše existujúce (vytvorené napríklad pomocou dlane 550 WiFi Starter Kit z našej ponuky). Modul stačí len rozbaliť a zapojiť do zásuvky, takže inštaláciu zvládne naozaj každý. Navyše je vybavený LAN portom pre prípadné pripojenie smart TV. Oceníte vysokú prenosovú rýchlosť 500 MB/s a pripojenie na vzdialenosť až 300 m cez elektrické rozvody, vďaka technológii DEVOLO range+. Odpadá nepríjemné ťahanie káblov po dome a samozrejmosťou je ochrana proti neoprávnenému prístupu a šifrovanie prevádzky. Dokúpením ďalších modulov možno sieť bez problémov rozšíriť.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery
  • Prenosová rýchlosť až 500 MB/s
  • Pripojenie na vzdialenosť 300 m
  • LAN port
  • Jednoduchá inštalácia
 

Parametre a špecifikácia

Dosah
300 m Hotovo!

Dosah

Dosah
300 m Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Devolo dLAN 550 WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Devolo dLAN 550 WiFi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Devolo dLAN 550 WiFi.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií