AD homeoffice AD homeoffice

DVD mechanika LG k notebookom (SATA)

Zobraziť katalóg
DVD mechanika LG k notebookom (SATA)
DVD napaľovačka
Kód:  NQ00169 Produktové číslo:  77024300
DVD mechanika LG k notebookom (SATA) Predaj skončil

DVD mechanika LG k notebookom (SATA)

Sony Optiarc AD-7700S mechanika DVD±R/RW/RAM SATA a DVD±R/RW DL slim (pro notebooky) s čelem černé barvy. Parametry:zápis: DVD-RAM 5x, DVD±R DL 6x, DVD±R 8x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, DVD+R DL 6x, DVD-R DL 6x, CD-R 24x, CD-RW 24x čtení: DVD 8x, CD 24x podpora formátů: DVD-ROM, DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW, DVD-RAM, DVD+R, DVD+RW, DVD+R9, CD-ROM, CD-R, CD-RW rozhraní SATA/150 buffer 2MB s underrun ochranou přístupová doba 180ms DVD-ROM/150ms CD-ROM podpora médií CD a DVD 8cm balení bulk - holá mechanika bez příslušenství rozměry 128 x 12.7 x 129 mm.

Parametry a specifikace:

Hmotnost: 170g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DVD mechanika LG k notebookom (SATA)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DVD mechanika LG k notebookům (SATA). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG DVD-Laufwerk für Notebooks (SATA). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG DVD-Laufwerk für Notebooks (SATA). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG DVD-meghajtó notebook (SATA).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií