AD homeoffice PET

Elektrický EG2 biela-strieborná

Zobraziť katalóg
Elektrický EG2 biela-strieborná
Cyklistické okuliare lyže, 100% ochrana proti UV žiareniu
Kód:  SPTif0404 Produktové číslo:  884932324089
Elektrický EG2 biela-strieborná Predaj skončil

Elektrický EG2 biela-strieborná

EG2 je najobľúbenejší model elektrických okuliarov na lyže. A prečo sú najobľúbenejšie? Poskytujú extrémne široký pohľad, ktorý umožňuje bezprecedentné periférne videnie. To vám poskytne dokonalý pohľad na to, čo sa deje na svahoch okolo vás. Okrem toho sa môže pochváliť veľmi tenkým rámom, dvojitým zasklením alebo jednoduchým systémom výmeny skla. Vďaka týmto funkciám sú elektrické okuliare EG2 ďaleko pred konkurenciou. Tieto okuliare spĺňajú požiadavky všetkých lyžiarov a snowboardistov, ktorí sa tiež pozerajú na cenu.

Kľúčové vlastnosti

  • Extrémne široký pohľad
  • Ergonomický dizajn rámu TPU
  • 100% UV ochrana
  • 40 mm popruh
  • Sklo umožňuje dokonalé periférne videnie
  • Anti-hmlovina a poškriabaniu
  • Technológia antireflexie
  • Tenký rám kompatibilný s helmami
  • Súčasťou balenia sú mikrovlákna a náhradné sklo

Maximálny komfort

Dominantou okuliarov EG2 sú vysoko kvalitné materiály. Rám je vyrobený z TPU, čo zaručuje maximálnu flexibilitu aj pre najväčšie mrazy. Určite oceníte vysokú odolnosť voči poškriabaniu. Rám je doplnený trojvrstvovou penou pokrytou hypoalergénnou polarflekciou, ktorá dokonale zvládne kontúry tváre a prispôsobuje ju, extrahuje vlhkosť a zvyšuje tesnenie. 

Nikdy neklesnú

Popruh s šírkou 40 mm sľubuje jednoduché nastavenie pomocou dvoch plastových posúvačov a držia okuliare na mieste ako nechty. Neexistuje žiadne nebezpečenstvo, že by ste mohli skĺznuť tvárové okuliare ako konkurenčné výrobky - a nezáleží na tom, či nosíte prilbu alebo len čiapku, alebo dokonca používate okuliare bez čelenky.

Dokonalý pohľad

Pevné, dvojité a predovšetkým extrémne veľké sklo je tepelne spracované a proti hmle alebo poškriabaniu. Samozrejmosťou je antireflexná liečba alebo 100% ochrana pred UV žiarením.Sférické tvarovanie skla umožňuje dokonalé videnie a periférne videnie. Čo ponúka spoločnosť Electric pre kvalitné sklo?

  • Tlaková kontrola - vo vysokých nadmorských výškach sa môže zvýšiť atmosférický tlak, čo môže znížiť optickú čistotu. Vďaka vyrovnávacím kanálom sa tlak v rôznych nadmorských výškach znižuje, čo umožňuje maximálnu vizuálnu výkonnosť.
  • Antireflexná vrstva - Táto vrstva je na vnútornej strane skla a redukuje oslnenie. Vždy budete mať jasný a jasný výhľad na svahy.
  • Anti-hmlový náter - okuliare EG2 nikdy nesvietia. Špeciálna vrstva zabezpečí, že slovo "misty" bude pre vás neznámy termín.
  • Vrstva odolná voči poškriabaniu - viete, jeden pád alebo hrubé zaobchádzanie a na vašich okuliaroch máte obrovskú škrabku. So špeciálnou vytvrdnutou vrstvou to nie je hrozba. Sklo bude stále nové.
  • Vetranie - priestor medzi okuliarmi je dobre vetraný, ďalší dôvod, prečo nie je nikdy navlhčený alebo bez vlhkosti. 

Tento model okuliarov je dodávaný so sklom Brose - ideálnou voľbou pre rôzne podmienky na kopci. Predáva svoje vlastnosti v čase, keď napríklad slnko svieti na vrchole kopca a počas z kopca sa podmienky menia tak, aby bolo zakalené až zakalené. Sklo zvyšuje kontrast a umožňuje lepšie priestorové vnímanie. Brose Silver Chrome má VLT (transmittance svetla) 7-12% a spadá do kategórie 3-4.

Okrem okuliarov je v rámci kategórie 1 zahrnutý balík z mikrovlákien a svetlo zelené náhradné sklo s VLT 68-74%. S týmito parametrami je ideálnym sklom pre zlé počasie so snehom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electric EG2 white-silver.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií