AD elektro AD elektro

Electrolux EAL 6142 BOX

Zobraziť katalóg
Electrolux EAL 6142 BOX
Americká chladnička americká, 177 cm, A+, objem chladničky/mrazničky 348/179 l, hlučnosť 44 dB, Frost free technológia, LED osvetlenie, funkcia rýchleho chladenia
Kód:  FAC2330l Produktové číslo:  EAL6142BOX Stránky výrobcu
Electrolux EAL 6142 BOX Predaj skončil

Electrolux EAL 6142 BOX

Chladené nápoje behom okamihu

 

Elegantná antikorová chladnička Electrolux EAL 6142 BOX v prevedení side-by-side je moderný spotrebič s inovatívnymi technológiami a vnútorným priestorom spĺňajúcim požiadavky aj veľkej rodiny. Aj napriek výkonu a celkovému objemu 527 litrov patrí do úspornej energetickej triedy A+. S dávkovačom chladenej, filtrovanej vody a výrobníkom ľadu budete mať váš obľúbený nápoj vždy na dosah ruky bez otvárania chladničky. Prekvapte návštevu štýlovým pohostením vďaka štýlovému minibaru. Jeho dvierka otvoríte jednoduchým dotykom a podávanie šampanského môže začať.

 

Už žiadne odmrazovanie

 

S progresívnym sytémom chladenia TwinTech je založený na systéme dvojitého prúdenia vzduchu, vďaka čomu je ľahké dosiahnuť optimálnu úroveň vlhkosti na strane chladničky aj na strane mrazničky. Vaše potraviny tak zostanú dlhšie čerstvé a mäso aj zmrzlina budú namrazené na ideálnu teplotu. Technológia FrostFree prináša vítanú úľavu od nepríjemného odmrazovania, o všetko sa chladnička postará sama.

 

Dlhšiu čerstvosť vašich potravín

 

Počas ukladania veľkého množstva potravín z týždenného nákupu ostáva chladnička dlho otvorená, čím sa narušuje vnútorná klíma. Toto minimalizuje inteligentné funkcie rýchleho chladenia, behom okamihu dosiahne späť požadovanú teplotu. Podobne funguje aj rýchle zmrazovanie v ľavej, mraziacej časti. Pritom vám všetko v oboch častiach krásne osvetlí úsporná LED technológia s dlhou životnosťou. Inteligentná priehradka Magic Control Zone funguje v 4 režimoch so zmenou teploty podľa uskladnenej potraviny. Klíma je tu lepšie prispôsobené potravine a preto vydrží dlhšie čerstvá.

 

Praktickosť na prvom mieste

 

Chladnička myslí aj na praktické detaily. Dvere sú osadené rukoväťou po celej výške, preto ju vždy ľahko otvorí každý člen rodiny. Na prehľadné triedenie potravín boli použité dve extra vysoké a hlboké zásuvky na zeleninu a ovocie z priehľadného materiálu, aj veľké kusy tu nájdu svoje miesto. Poličky sú výškovo polohovateľné a do dverových odkladacích plôch uložíte aj vysoké fľaše.

 

Parametre a špecifikácia:

 

Chladiaca časť:
Objem: 348 l
2 široké a extra vysoké šuplíky
Priehradka Magic Control Zone
3 odkladacie plochy
3 odkladacie plochy vo dverách
LED osvetlenie

Mraziaca časť:
Objem: 179 l
3 sklenené poličky
2 zásuvky
LED osvetlenie
Akumulačná doba: 4 h
Zmrazovacia kapacita: 13 kg/24 h
Klimatická trieda: SN-N-ST-T

Funkcie:
Automatické odmrazovanie FrostFree
Chladenie TwinTech
Funkcia rýchleho chladenia - zaisťuje rýchle dosiahnutie požadovanej teploty
Funkcia rýchleho zmrazenia
Elektronické ovládanie
Výroba ľadu: 120 kociek za 24 hodín

Ďalšie informácie:
Spotreba energie: 1,211 W/h
Ročná spotreba energie (2010/30/EC): 442 kWh/rok
Príkon: 280 W
Počet kompresorov: 1
Farba: šedá a nerezové dvere s ochranou proti odtlačkom prstov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux EAL 6142 BOX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EAL6142BOX.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií