AD homeoffice PET

Electrolux EWF1486GDW2

Zobraziť katalóg
Electrolux EWF1486GDW2
5 1 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++/A/B, 8 kg, 1400 ot./min, 14 programov, SteamCare, FuzzyLogic, invertorový motor, TimeManager, oneskorený štart, možnosť skrátenia pracieho cyklu, XXL plniaci otvor bubna, 85 x 60 x 60,5 cm
Kód:  FAP2105n Produktové číslo:  EWF1486GDW2 Stránky výrobcu
Electrolux EWF1486GDW2 Predaj skončil

Electrolux EWF1486GDW2

Spredu plnená práčka Electrolux EWF1486GDW2 pracuje v energetickej triede A+++ a s ročnou spotrebou 187 kWh ide o jednu z najúspornejších práčok na trhu. Má veľký plniaci otvor a ekonomicky vyperie malé množstvo aj 8 kg bielizne. Medzi skvelé vlastnosti patria napríklad parné programy, možnosť skrátenia programu či automatické nastavenie cyklu. O pohon sa stará moderný invertorový motor.

Kľúčové vlastnosti

  • Práčka s parou, ktorá zároveň uľahčuje žehlenie
  • Vysoko úsporná prevádzka (A+++)
  • Náplň bielizne až 8 kg
  • Kontrola vyvažovania náplne v bubne
  • Technológia OptiSense - reaguje na množstvo náplne
  • Moderný invertorový motor

Parné programy

Práčka využíva celkovo 14 programov, medzi ktorými nájdete aj profesionálny parný systém SteamCare. Na osvieženie jemných kusov bielizne a na odstránenie pokrčenia využíva paru. Parné programy šetrne vyhladia pokrčenie vašej bielizne a odstránia pachy. Oblečenie sa navyše oveľa ľahšie žehlí, takže je opäť pripravené na nosenie za veľmi krátky čas. Tú najšetrnejšiu starostlivosť o vlnené oblečenie určené iba na ručné pranie zaručuje modrý certifikát spoločnosti Woolmark.

Práčka sa vám prispôsobí

Úsporu vody zabezpečuje inteligentný systém OptiSense, ktorý automaticky prispôsobuje prací cyklus množstvu náplne. Perte napríklad len pár kúskov a napriek tomu budete šetriť. Inteligentná funkcia TimeManager dokáženastaviť program tak, aby bola vaša bielizeň vypraná presne vtedy, kedy to požadujete, a vďaka odloženému štartu môžete využiť napríklad aj lacnejší nočný prúd.

Inteligentné funkcie

O pohon práčky sa stará invertorový motor, ktorý je považovaný za najspoľahlivejší a najodolnejší. Vyniká nízkou prevádzkovou hlučnosťou a dlhou životnosťou bez zásahu servisu. Ide o trojfázový, elektronicky riadený motor bez uhlíkov - komutátora. Vďaka tomuto motoru vás práčka nebude rušiť pri odpočinku, poskytuje tak maximálny výkon pri minimálnom hluku. Spoločnosť Electrolux si ním je istá natoľko, že na neho poskytuje 10-ročnú záruku.


Programy
Vyp./zap., bavlna, bavlna ekonomický, syntetické, jemné, vlna plus, džínsy, plákanie, odstreďovanie/vypúšťanie, periny, ľahké športové, rýchly, para - osvieženie, para - syntetika, para - bavlna

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux EWF1486GDW2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EWF1486GDW2.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií