MS hokej Aplikace

Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+

Zobraziť katalóg
Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+
5 1 hodnotení
Bezvreckový vysávač – príkon 800W, nádoba 1.8 l, umývateľný filter Allergy Plus, multicyklónová technológia, elektronické diaľkové ovládanie na rukoväti s ergonomickým držadlom AeroPro ERGO, mäkké kolieska, AeroPro teleskopická trubica, podlahová hubica AeroPro Silent, hubica AeroPro Parkett Pro a hubica Flex Pro nozzle, Aeropro 3v1
Kód:  ELXVB019 Produktové číslo:  ZUCDELUXE+ Stránky výrobcu

Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+

Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE + je bezvreckový vysávač s príkonom 800 W, dostatočne veľkou zbernou nádobou na nečistoty, s umývateľným antialergénnym filtrom, teleskopickou trubkou a niekoľkými hubicami. Vysávač disponuje multicyklónovou technológiou, pohodlným ergonomickým držadlom s elektronickým diaľkovým ovládaním a mäkkými kolieskami, ktoré jazdia takmer samy.

Prečo tento vysávač kúpiť?

  • Bezvreckový vysávač
  • Umývateľný antialergénny filter
  • Teleskopická rúrka
  • Niekoľko vysávacích hubíc
  • Akčný rádius 10 metrov
  • Elektronické diaľkové ovládanie na rukoväti

Tri hubice v základnom balení

K základnej výbave vysávača patrí aj niekoľko hubíc. Podlahová hubica AeroPro Silent je vhodná predovšetkým na tvrdé podlahy, hubicou AeroPro Parkett Pro zasa dobre vysajete povrch s parketami. Súčasťou je aj hubica Flex Pro Nozzle. Vo výbave nechýba ani kefka, štrbinovka a hubica na čalúnenie.

Jednoduché a čisté vyprázdňovanie nečistôt

Vďaka technológii Compact & Go možno prach v zbernej nádobe natlačiť, aby bolo jeho následné vysypanie ľahšie, rýchlejšie a čistejšie. Ubíjaním tiež docielite uvoľnenie ďalšieho objemu v zbernej nádobe na prach.

Múdra anatomicky tvarovaná rukoväť

Anatomická rukoväť vysávača AeroPro disponuje funkciou automatickej regulácie prietoku vzduchu. Po stlačení tlačidla na rukoväti vysávač automaticky zvolí optimálny výkon pre vysávanie s ohľadom na vysávaný povrch. Na rukoväti je navyše umiestnené elektronické diaľkové ovládanie.

 

Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
800 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
52 cm Hotovo!
Výška
31 cm Hotovo!
Hĺbka
30 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,69 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux UltraCaptic ZUCDELUXE+.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií