Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

ELITE SCREENS M84UWH, roleta, 84" (16:9), pre BenQ projektory

Zobraziť katalóg
ELITE SCREENS M84UWH, roleta, 84" (16:9), pre BenQ projektory
4,4 63 hodnotení
Premietacie plátno 104,60 x 185.90 cm, biele plátno, čierne telo
Kód:  XX900l Produktové číslo:  M84UWH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELITE SCREENS M84UWH, roleta, 84" (16:9), pre BenQ projektory Predaj skončil

ELITE SCREENS M84UWH, roleta, 84" (16:9), pre BenQ projektory

Veľmi kvalitná roleta od firmy Elite Screens nájde uplatnenie v mnohých odboroch výpočtovej techniky. Ak často tvoríte a prednášate svoje prezentácie, na tejto reprezentatívnej rolete bude celkový dojem na klientov ešte o úroveň lepší. Uplatnenie si nájde aj v hráčskej komunite, kam prináša úplne nový zážitok z hrania. Ak radi sledujete filmy vo veľkoplošnom zobrazení z pohodlia vášho domova, toto plátno poskytne projektoru dostatok priestoru na projekciu. Tubus umožňuje jednoduchú montáž na stenu alebo strop. Samozrejmosťou je praktické pútko na stiahnutie rolety, umiestnené v spodnej časti zariadenia.

Ak ste naozaj náročným multimediálnym používateľom a nechcete sa uspokojiť s bežnými LCD a CRT monitormi, výberom vhodného projektora a rolety sa priblížite k dokonalosti. Elite Screens sa vyznačujú použitím materiálov s vysokou výdržou a ľahkou údržbou. Ďalšou nemenej dôležitou vlastnosťou je veľkosť pozorovacieho uhla. To ocenia napr. učitelia pri názorných školských prednáškach alebo obchodníci pri prezentácii svojich výrobkov.

Parametre a špecifikácia:

Typ plátna:
Roletové

Projekčná plocha:
Uhlopriečka: 84" (213,36 cm)
Pomer strán: 16:9
Pozorovacia plocha: 104,6 x 185,9 cm

Zisk:
1,1

Vlastnosti:
Čierne okraje premietacej plochy
Určené na inštaláciu na steny a stropy
V spodnej časti pútko na stiahnutie

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Rozmery plátna

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELITE SCREENS M84UWH, roleta, 84" (16:9), pro BenQ projektory. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elite Screens M84UWH, Schatten, 84 "(16: 9) für BenQ Projektoren. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elite Screens M84UWH, Schatten, 84 "(16: 9) für BenQ Projektoren. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELITE KÉPERNYŐK M84UWH, árnyék, 84 "(16: 9) A BenQ projektorok.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií