AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ETA 1510 90000 Silentino

Zobraziť katalóg
ETA 1510 90000 Silentino
Vreckový vysávač – 700W, vrecko 5l, HEPA filter 13, indikácia plnosti prachového vrecka, mäkčené kolesá, kovová teleskopická trubica, univerzálna podlahová hubica, turbokefa, parketová hubica, štrbinová a vankúšová hubica, kefka
Kód:  EAD1012k Produktové číslo:  ETA151090000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 1510 90000 Silentino

Vysávač ETA 1510 90000 Silentino
Super tichý chod

Super tichý chod

regulácia výkonu

Regulácia výkonu

Účinný HEPA filter

Účinný HEPA filter

bohaté príslušenstvo

Bohaté príslušenstvo

Vysávač ETA 1510 90000 Silentino

Najtichší vysávač na trhu

Ten pocit poznajú azda všetci muži – sledujete napínavý film alebo neuveriteľne dramatické športové stretnutia a v tom niekto spustí vysávač. Vaša pozornosť je preč a pointa vám v sekunde môže utiecť. Alebo iná situácia – práve sa vám podarilo uspať dieťa a vy potrebujete v rýchlosti vysať omrvinky po desiatej a pritom dieťa nezobudiť. Ťažká úloha? Nie však pre Silentina! Práve pre tieto situácie si ho zamilujete. Trojplášťové uloženie motora a sendvičový protihlukový filter neprepustí takmer žiadny hluk a jediné, čo tak počas vysávania začujete, je prenikavé ticho.

Extrémne účinná filtrácia

HEPA filter č. 13 už je skutočne nadštandardná záležitosť. Preto je tento model nanajvýš vhodný pre rodiny s alergikmi. K dokonalej filtrácii tiež prispievajú 4 mikrofiltre a prachové vrecko.

Extrémne účinná filtrácia
Vysoký sací výkon

Šikovný krásavec s citom pre praktickosť

Silentino vám samo napovie, akú silu pre vybraný povrch podláh použiť. Jednoducho vám to znázorní na svetelnom paneli zrozumiteľnou ikonou. Saciu silu si plynule regulujete pomocou tlačidiel + a - práve na svetelnom paneli. Pogumovaná rukoväť sa príjemne drží a vďaka jej ergonómii sa s vysávačom pohodlne pracuje. Kábel vysávača sa napája nášľapným tlačidlom a vďaka skutočne veľkému akčnému rádiusu 11 m ho nemusíte stále prepínať z jednej elektrickej zásuvky do druhej. Pri manipulácii iste oceníte tiež veľké mäkčené kolesá a predné otočné koliesko o 360°.

Nadštandard aj v príslušenstve

K dispozícii máte univerzálnu dvojpolohovú podlahovú hubicu, turbokefu, účinnú parketovú, vankúšovú a štrbinovú hubicu, kefku s jemnými štetinkami. S týmto príslušenstvom dokážete povysávať všetok prach a nečistoty z každého povrchu.

Bohaté príslušenstvo
Bezpečná prevádzka

Bezpečnosť samozrejmosťou

Proti prehriatiu je vysávač vybavený tepelnou ochranou. V prípade upchatia vzduchovej cesty nasatím veľkých častíc dôjde k automatickému vypnutiu motora. Po uvoľnení cesty a vychladnutí je Silentino opäť pripravený na použitie. K dispozícii je regulácia sacieho výkonu, signalizácia plnosti prachového vrecka Unibag a poistka proti chýbajúcemu vrecku.

Za kvalitou si stojí!

ETA si je svojimi výrobkami istá, preto dáva predĺženú záruku na motor a to na 5 rokov! Pre získanie záruky sa stačí zaregistrovať na stránkach Ety.

Záruka

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Inteligentné riešenia

Inteligentné riešenia

Naše produkty sa snažíme navrhovať pre české a slovenské domácnosti s maximálnym citom pre detail.

Tradícia

Tradícia

História značky ETA siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku.

Kvalita

Kvalita

ETA ako jediná firma v SR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov a servisu.

Dizajn

Dizajn

Zakladáme si na prívetivom a atraktívnom dizajne našich produktov. Spolupracujeme s poprednými českými dizajnérmi.

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
62 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
46 cm Hotovo!
Výška
32 cm Hotovo!
Hĺbka
36 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ETA 1510 90000 Silentino Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 1510 90000 Silentino. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 1510 90000 Silentino.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií