AD homeoffice PET

FAGOR FFJ-2667 A

Zobraziť katalóg
FAGOR FFJ-2667 A
Chladnička kombinovaná s mrazničkou hore, A++, objem 242/63 l, veľkokapacitná zásuvka na zeleninu, mriežka na fľaše, mraziaca priehradka so strednou policou, V x Š x H: 170 x 59,8 x 59,5 cm
Kód:  FAGB056 Produktové číslo:  924010175

FAGOR FFJ-2667 A

Kombinovaná chladnička FAGOR FFJ-2667 s mrazničkou hore prináša praktickosť do každej kuchyne. Jej prednosťou je ľahko prístupná mraznička, množstvo poličiek v chladiacej časti vrátane stojanu na fľaše a tiež veľká zásuvka na zeleninu a ovocie. Efektívna kombinácia výkonu a nenáročnej prevádzky ju radí do veľmi úspornej kategórie A++, čo sa priaznivo podpíše na vašej peňaženke.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko energeticky nenáročná prevádzka (A++)
  • Ľahko dostupná mraznička
  • Mriežka na fľaše v chladiacej časti
  • Rozmerná zásuvka na zeleninu

Veľa priestoru pre celú rodinu

Vnútorný priestor chladničky je vyriešený pomocou štyroch poličiek z tvrdeného skla a rozmerného boxu na zeleninu a ovocie. Výhodou je stojan na fľaše, ktorý jednoduchým spôsobom šetrí miesto v chladničke. Umiestnite si tam napríklad víno alebo limonády, nebudú sa vám povaľovať po chladničke a zaberať miesto iným potravinám. Týmto spôsobom sa do chladničky zmestí viac, ako je pri tejto výške obvyklé.

Zmrazené potraviny vždy poruke

Mraznička, ktorá je umiestnená hore, poskytuje čistý objem 63 litrov, zmestí sa do nej všetko potrebné. Je ľahko dostupná a nie je nutné sa ohýbať pri vyberaní potravín. Za 24 hodín zmrazí 3,5 kg potravín a pri výpadku prúdu zostane všetko zmrazené až 16 hodín. Chladnička je vybavená pravým otváraním dverí, smer však môžete kedykoľvek zmeniť, aby ste ju umiestnili kamkoľvek.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FAGOR FFJ-2667 A
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FAGOR FFJ-2667 A.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií