Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fujitsu Celsius W550

Zobraziť katalóg
Fujitsu Celsius W550
Pracovná stanica - Intel Core i7-6700 Skylake, Intel C236, RAM 8GB DDR4, Intel HD Graphics 530, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, DVI-D, DisplayPort, USB 3.0, čítačka kariet, COM, M.2 2280, klávesnica, myš, Windows 10 Pro 64-bit - predinštalované Windows 7 Professional 64-bit, záruka on-site
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TF006d22 Produktové číslo:  VFY:W5500W17BBCZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fujitsu Celsius W550

Výkonná a zároveň extrémne tichá pracovná stanica, ktorá je vhodnou voľbou pre základné aplikácie 3D/CAD alebo DCC. Bez problémov si tiež poradí s finančnou analýzou či tvorbou digitálneho obsahu. Komplexná certifikácia nezávislých dodávateľov softvéru zaručí bezproblémový chod vašich profesionálnych aplikácií. Na počítači je predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 7 Professional, súčasťou dodávky je však aj systém Microsoft Windows 10 Pro dostupný pomocou upgradu. Výhodou počítača je aj súprava klávesnice s myšou, keď pre prvé spustenie zostáva už len pripojiť monitor.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon určený pre náročné nasadenie
  • 1 TB úložisko
  • Možnosť pripojenia viacerých monitorov súčasne
  • On-Site podpora
  • Záruka 3 roky

Výkonný procesor Intel Core i7

Pre náročné úlohy je pripravený štvorjadrový procesor Intel Core i7, ktorého pýchou je okrem iného podpora virtualizácie či technológia Hyper-Threading. Pripojenie digitálneho monitora potom sprostredkuje obľúbené DVI alebo moderný konektor DisplayPort. Optimalizovaný systém chladenia zaručuje najnižšiu hladinu hluku vo svojej triede, vďaka čomu bude vaše pracovisko tiché a príjemné.

On-Site podpora

Zakúpením tejto zostavy získavate nadštandardnú záruku v dobe trvania troch rokov s podporou On-Site. Vďaka tomu máte záruku funkčnosti v akejkoľvek situácii.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fujitsu Celsius W550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Celsius W550.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií