AD elektro Motorola EDGE 50

Fujitsu Esprimo D956 / E85 +

Zobraziť katalóg
Fujitsu Esprimo D956 / E85 +
Počítač SFF desktop, Intel Core Skylake, DDR4 SDRAM, DisplayPort, USB 3.0, Windows Pro, on-site záruka, vyrobené v Nemecku, tichá prevádzka
Kód:  TF300m0nad Stránky výrobcu
Fujitsu Esprimo D956 / E85 + Predaj skončil

Fujitsu Esprimo D956 / E85 +

Počítač od firmy Fujitsu, ktorý sa vyznačuje skvelým výkonom a možnosti rozšírenia podľa vlastnej potreby. Ideálne je pre použitie vo firemných kanceláriách. Modelový rad Esprimo D956 / E85 + prináša zvýšenú optimalizáciu hardvérovej výbavy s cieľom ďalšieho zníženia spotreby elektrickej energie. S tým súvisí aj dômyselný systém chladenia s maximálnym dôrazom na absolútne tichá prevádzka, čo sa prejaví v zlepšení pracovného prostredia najmä vo veľkých kanceláriách.

kľúčové vlastnosti

  • Počítač postavený na najmodernejšej platforme Intel Skylake
  • Kvalitné technické spracovanie s výrobou priamo v Nemecku
  • Rozšírená on-site záruka priamo u zákazníka
  • Priestorovo nenáročná skriňa formátu SFF
  • Dostatok možností k ďalšiemu vylepšeniu PC
  • Dostatok USB portov pre pripojenie externých zariadení

Úsporný a šetrný k životnému prostrediu

Parádny výkon majú na svojich pleciach moderné procesory Intel Skylake. V závislosti na zvolenej konfigurácie je potom vhodné využiť miesto plotnového disku SSD, ktorý dodá počítači ten správny ťah na bránku a nič vás nebude brzdiť ani pri mnohých spustených aplikácií súčasne. Podľa potreby je potom možné počítač osadiť rýchlu WiFi, dedikovanou grafickou kartou s možnosťou výstupu na viac monitorov alebo Blu-ray mechanikou. Všetko má pod patronátom kvalitný napájací zdroj s účinnosťou až 85%.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fujitsu Esprimo D956 / E85 +
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Esprimo D956/E85+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu Esprimo D956 / E85 +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujitsu Esprimo D956 / E85 +. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fujitsu Esprimo D956 / E85 +.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií