PET Vyhraj lístky na EURO 2024

Genius DVR-HD550

Zobraziť katalóg
Genius DVR-HD550
3,6 12 hodnotení
Kamera do auta 1280 x 720, 2,4" LCD, formát videa AVI, SDHC slot, Lí-Pol batéria, mikrofón, USB, AV Out
Kód:  JG119a Produktové číslo:  32300057100

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Genius DVR-HD550

Genius DVR-HD550 je komfortná záznamová kamera do auta, s ktorou natočíte maximálne kvalitné videá z ciest a jednoducho poskytnete dôležitý dôkaz v prípade nehody. Bude vám poskytnuté vysoké HD rozlíšenie (1280 x 720 obrazových bodov) a skutočne veľký zorný uhol, vďaka ktorému kamera zachytí v podstate celú šírku vozovky pred vami. Výkonný senzor sa dokáže veľmi rýchlo prispôsobovať zmenám svetelných podmienok a problémy mu nerobí ani prílišná tma. Prichytenie na čelné sklo sa stáva otázkou niekoľkých sekúnd vďaka dodávanej prísavke. K dispozícii je tiež slot na pamäťové karty SD, ktorý bez problémov rozšíri pamäť až na 32 GB. Dôraz bol navyše venovaný jednoduchému ovládaniu, kedy napríklad ľahko a rýchlo označíte dôležitý video materiál, takže sa nemusíte báť, že by bol neskôr prepísaný. Na 2,4" displeji si všetko v pohodlí prehráte a na dôkladnejšie zhodnotenie natočených materiálov na monitore či televízore určite využijete dodávaný USB a AV kábel.

Parametre a špecifikácia:

Rozlíšenie videa:
1280 x 720 obrazových bodov

Počet snímok za sekundu:
30

Zorný uhol kamery:
105°

Veľkosť LCD displeja:
2,4"

Rozhranie:
Slot pre pamäťové karty SD (až 32 GB)
USB
AV výstup

Obsah balenia:
Záznamová kamera
CD
Adaptér pre zapaľovač
Prísavka
USB kábel
AV kábel
Viacjazyčný návod

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Audio/Video
A/V (TV výstup) Hotovo!
Obsah balenia
USB kábel, AV kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Držiak Hotovo!
Funkcie
Batériové napájanie Hotovo!

Vstupy a výstupy

Audio/Video
A/V (TV výstup) Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, AV kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Držiak Hotovo!

Typ a funkcie

Funkcie
Batériové napájanie Hotovo!

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Genius DVR-HD550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius DVR-HD550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius DVR-HD550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius DVR-HD550. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius DVR-HD550.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií