PET Siguro kuchyňský robot

Gorenje MG 2000 SJE

Zobraziť katalóg
Gorenje MG 2000 SJE
Mlynček na mäso výkon 2000W, kapacoita mletie 2.2kg / min, nôž z nerezovej ocele, 2 nástavce pre mletie mäsa, 2 nástavce pre prípravu klobás, spätný chod, kovový plášť
Kód:  EAV4630c Produktové číslo:  MG2000SJE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje MG 2000 SJE Predaj skončil

Gorenje MG 2000 SJE

Ak od mlynčeka na mäso očakávate len to, že vám zomelie mäso, ste na veľkom omyle. Tento elegantný výkonný model je multifunkčný, a navyše bude vďaka svojmu fešnému dizajnu ozdobou vašej kuchyne. Mäso s ním umeliete pomocou vymeniteľných nástavcov dvoma rôznymi spôsobmi, s nadstavcami na klobásy vám nič nebráni pripraviť si doma chutné domáce klobásy podľa vašej chuti. S pomocou ďalšieho príslušenstva ho hravo premeníte v odšťavovač paradajok. Skrátka skvelý pomocník!

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon motora 2000 W
  • Dostatočná kapacita mletia 2,2 kg / min
  • 2 nástavce na mletie mäsa presne podľa vašich predstáv
  • 2 nadstavce na prípravu chutných klobás
  • Odšťavovač
  • Funkcia spätného chodu
  • Nôž z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Gumové nožičky zaisťujú stabilitu
  • Kovový plášť

Skvelý multifunkčný pomocník

Súčasťou tohto mlynčeka na mäso je bohaté príslušenstvo pre všestranné využitie tohto prístroja. Sú to 2 nástavce pre mletie mäsa, 2 nástavce pre prípravu klobás a odšťavovač. Reverzný chod oceníte v prípade, že sa vám mlynček zasekne. Kvalitné spracovanie všetkých častí mlynčeka ako sú nerezový nôž či celokovový plášť vám zaisťuje bezchybný chod.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje MG 2000 SJE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje MG 2000 SJE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gorenje MG 2000 SJE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gorenje MG 2000 SJE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gorenje MG 2000 SJE.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií