PET PET

Gorenje RK 6W2

Zobraziť katalóg
Gorenje RK 6W2
4,3 4 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 185 cm, A++, objem chladnička/mraznička 229/95 l, FrostLess, CrispZone, 4 sklenené police, XXL SpaceBox, LED osvetlenie, mraziaca kapacita 4,5 kg/24 hod., 185 x 60 x 64 cm
Kód:  FBC2310j Produktové číslo:  RK6W2 Stránky výrobcu

Gorenje RK 6W2

Elegantná kombinovaná chladnička od popredného výrobcu Gorenje. Zaujme vás predovšetkým energetickou úspornosťou triedy A++, dostatočným úložným priestorom na uschovanie potravín a modernými technológiami, ktoré sa postarajú o to, aby vaše potraviny vydržali dlhšie čerstvé. Určite tak nesmie chýbať v žiadnej domácnosti.


Kľúčové vlastnosti

  • Technológia FrostLess zaistí menšie množstvo námrazy
  • Hlboká polica vo dverách na fľaše s objemom až 2,5 l
  • Zásuvky CrispZone s nastaviteľnou úrovňou vlhkosti
  • Dostatok úložného priestoru

Dostatok úložného priestoru

Obsah chladničky je krásne prehľadný vďaka dokonalému LED osvetleniu. Je tu možné uschovať až 229 litrov potravín v 4 sklenených policiach. Vďaka extra veľkej zásuvke v mrazničke tu môžete ľahko uskladniť aj tie najväčšie kusy potravín. Na uloženie fliaš je k dispozícii praktický držiak. Ďalší úložný priestor zabezpečia priehradky vo dverách chladničky, kam ľahko uskladníte drobné potraviny.

V mrazničke nájdete extra veľkú zásuvku SpaceBox. Veľmi užitočná technológia FrostLess zaručí, že tvorba ľadu bude nižšia o 50 %, čím sa znižuje potreba manuálneho odmrazovania a s tým spojená údržba.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje RK 6W2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE RK 6W2.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií