PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HOOVER Clean jet CJ930T 011

Zobraziť katalóg
HOOVER Clean jet CJ930T 011
4,5 2 hodnotení
Viacúčelový vysávač – viacúčelový, 900W, hlučnosť 88dB, objem nádrže na vodu 2.5l, objem zbernej nádoby 2.3l, 600ml detergentu v príslušenstve, umývateľný vyberateľný filter, rotačná kefa, flexibilná hadica s nadstavcami na čistenie schodov, čalúnenia sedacích súprav, sklopné držadlo, komfortné mini držadlo, vyberateľná nádoba na vodu, pridávanie čistidla na rukoväti
Kód:  CANVY0073 Produktové číslo:  39100415 Stránky výrobcu

HOOVER Clean jet CJ930T 011

Hoover Clean Jet CJ930T 011

Kompaktný pomocník na čistenie podláh, kobercov aj čalúnenia

Súdiac podľa príslušenstva využijete Hoover Clean Jet nielen pri upratovaní kobercov alebo tvrdých podláh, ale aj schodov, sedacích súprav alebo čalúnenia. Kompaktnejšie rozmery potom vysávač získava pri práci vďaka sklopnej rukoväti. Netreba podotýkať, že ho vďaka tomu aj lepšie uskladníte – obzvlášť, ak máte núdzu o miesto.

Kľúčové benefity vysávača Hoover Clean Jet CJ930T 011

  • Dôkladne vyčistíte koberce, tvrdé podlahy aj čalúnenie a vysajete rozliate tekutiny
  • Jednoduchá obsluha vďaka ovládačom, integrovaným v držadle
  • Nadpriemerný akčný rádius 11 m
  • Hoover Clean Jet dostanete okrem príslušenstva aj s 600 ml pracieho prostriedku

Obsah balenia:
Vysávač Hoover Clean Jet
600 ml čistiaceho prostriedku na koberec
Rotačná kefa
Hubica na čalúnenie s flexibilnou hadicou
Vrecko na uloženie príslušenstva



S Hoover Clean Jet neriešite, či je na každom kroku zásuvka

Ovládanie, vrátane otvoru na čistiaci prostriedok, je integrované priamo v tele vysávača, a obslúžiť ho zvládnete aj ako úplný laik. Samozrejmosťou sú objemné nádržky na čistú a odpadovú vodu. Ak upratujete v priestoroch, kde nie je veľké množstvo zásuviek, oceníte nadpriemerný akčný rádius, ktorý pri modeli Hoover Clean Jet dosahuje skvelých 11 m.


Hoover Clean Jet CJ930T 011

Vysávač zvládne aj tie nečistoty, s ktorými ste si doteraz nevedeli rady

Zistíte, že Hoover Clean Jet so svojím príslušenstvom najlepšie obstojí hlavne proti zaschnutým škvrnám: najrôznejšie kefy aj hubice sú na to prispôsobené kvalitným vyhotovením. Skutočnú čistotu spoznajú nielen vaše koberce, ale aj sedacia súprava, čalúnenie a všetko, čo sa vám inými spôsobmi doposiaľ vyčistiť nepodarilo.

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Plast Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!
Hubica
Na čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
88 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
101 cm Hotovo!
Hĺbka
26 cm Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
88 dB Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOOVER Clean jet CJ930T 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Clean jet CJ930T 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER CJ930T 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER CJ930T 011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER CJ930T 011.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií