Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Hotpoint - Ariston CP97SEA / HA S

Zobraziť katalóg
Hotpoint - Ariston CP97SEA / HA S
Sporák kombinovaný s plynovou doskou, s plynovou doskou 90cm (5 varných zón), A, príkon 3100W, 10 programov, bezpečnostná poistka plynu
Kód:  FBT1708 Produktové číslo:  CP97SEA /HA S

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hotpoint - Ariston CP97SEA / HA S Predaj skončil

Hotpoint - Ariston CP97SEA / HA S

Hotpoint - Ariston CP97SEA / HA S je špičkový pomocník na prípravu pokrmov do každej kuchyne. Kombinovaný sporák s plynovou doskou ponúka 5 rôzne rozmerných a výkonných varných zón, ktoré navyše disponujú bezpečnostnou poistkou. Zvoliť si môžete normálne, trojitý, úsporný alebo rýchly horák. Variť tak môžete v rôzne objemných hrncoch a panviciach. Plyn pohodlne zapálite pomocou tlačidla elektrického zapaľovania a môžete ihneď začať variť.

Multifunkčná rúra má k dispozícii 10 dômyselne riešených programov. Vybrať si môžete napríklad medzi gratinovaním, grilom, viacúrovňovým pečením, pizza programom, auto chleba, múčnik a mnohými ďalšími. Pre vždy dokonalý výsledok využite elektronickú minútku s nastavením začiatku a konca pečenia. Bezpečnostnú funkciu plní dvojité sklo dvierok, ktoré sa navyše automaticky ochladzuje. Vďaka vnútornému osvetlenie môžete priebeh ohrevu sledovať a docieliť vždy profesionálne pripravených pokrmov.

Výkonný sporák sa radí k energetickej triede A. Čo predstavuje ekonomicky úsporné riešenie. Oceníte moderný dizajn v elegantnom nerezovom prevedení, vďaka ktorému spotrebič ľahko zapadne do každého interiéru. Vybavený je praktickým poklopom varnej dosky a v príslušenstvo navyše nájdete vysoko kvalitné plechy, pečenie rošty a jeden otočný ražeň.

Doplňujúce informácie:

Varná doska:
1 x trojitý horák 130 mm 3,4 kW
2 x normálny horák 75 mm 1,9 kW
1 x úsporný horák 55 mm 1 kW
1 x rychlohořák 100 mm 3 kW

Rozmery:
85 x 90 x 60 cm

príslušenstvo:
2 plechy
2 pečenie rošty
1 otočný ražeň

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba na cyklus (ventilátor – horúci vzduch)
0,94 kWh Hotovo!
Farba
Antikoro Hotovo!
Šírka
90 cm Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Rozmery

Šírka
90 cm Hotovo!

Energetická trieda

Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba na cyklus (ventilátor – horúci vzduch)
0,94 kWh Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hotpoint - Ariston CP97SEA / HA S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hotpoint - Ariston CP97SEA /HA S.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií