PET AD homeoffice

HP Pro Tablet 10 EE G1

Zobraziť katalóg
HP Pro Tablet 10 EE G1
Tablet - Intel Atom Quad Core Z3735F 1.33 GHz Bay Trail, multidotykový IPS LED 10.1 "1280x800, RAM 2GB DDR3L, eMMC 32GB, WiFi, 3G modem, Bluetooth 4.0 LE, 2x webkamera, micro USB, micro HDMI, micro SD (až 128GB), dvojčlánkovej batérie, stylus, Windows 10 Pre 32-bit (H9X71EA)
Kód:  HPBN2501b7 Produktové číslo:  H9X71EA#ABB Stránky výrobcu

HP Pro Tablet 10 EE G1

S tabletom HP sa v modernej dobe digitálnej výučby nestratíte. Model Pre Tablet 10 EE G1 je vybavený multidotykovým 10palcovým displejom a 2GB RAM pamäťou, čo je dostačujúce základ ako pre výučbu, tak aj prácu a zábavu. Priložený balík aplikácií HP School Pack podporuje inovácie v školskom vzdelávaní. Pomocou HP Classroom Manager môžu učitelia riadiť triedu, spravovať triedne počítača a komunikovať so študentmi. Systém Windows 10 Pro a řada přizpůsobených pokynů pro dokonalejší učení vám pomohou překonat nástrahy celého školního dne a dovolují naplno používat digitální výuku.

kľúčové vlastnosti

  • Výkonný tablet vhodný pre štúdium
  • 3G modem pre mobilné pripojenie
  • Dlhá výdrž na batériu
  • Jasný displej s HD rozlíšením
  • Moderný operačný systém Windows 10 Pre
  • Rozšírenie úložiska pomocou micro SD karty - až 128 GB
  • Praktický stylus súčasťou balenia

Naplno až do posledného zvonenie

Vo výbave nechýba štvorjadrový procesor Intel, displej s HD rozlíšením a antireflexnou úpravou a podpora prirodzeného písanie. S prednou a zadnou kamerou s vysokým rozlíšením môžete s istotou začať používať projektové učenie. Mimoriadne spoľahlivé pripojenie v podobe bezdrôtovej siete a siete 3G vám umožnia vyučovať a spolupracovať so študentmi, rodičmi a ďalšími triedami. Batérie s dlhou životnosťou je zárukou spoľahlivej celodennej práce.

Buďte produktívnejší s bezdrôtovým pripojením

S aplikáciou HP Wireless Hotspot môžete zdieľať svoje bezdrôtové pripojenie WWAN a so službou HP ePrint môžete po bezdrôtovom pripojení tlačiarne tlačiť prakticky odkiaľkoľvek. Prezentujte svoju prácu na projekčnom plátne či televízora a spolupracujte s ostatnými s využitím konektora microHDMI alebo bezdrôtového pripojenia Miracast. Cez Bluetooth môžete napríklad pripojiť voliteľnú základňovou klávesnicu HP Pro 10 EE G16. 

moderný systém

S dotykovým displejom naplno vynikne predinštalovaný moderný systém Windows 10 Pro. Prepracované prostredie si zachováva klasické prvky a je vyladené pre dotykové ovládanie. S prístupom do nového obchodu Windows Store si jednoducho stiahnete stovky aplikácií či hier.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Pro Tablet 10 EE G1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pro Tablet 10 EE G1.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií