PET AD homeoffice

INVISIBOBBLE Original Mint To Be Set

Zobraziť katalóg
INVISIBOBBLE Original Mint To Be Set
4,8 62 hodnotení
Gumičky nezanechávajú otlak na vlasoch, neťahajú, silné uchopenie, vysoký komfort pri nosení, vodoodolné
Variant
Kód:  KSPO512 Produktové číslo:  4260285373077
INVISIBOBBLE Original Mint To Be Set Predaj skončil

INVISIBOBBLE Original Mint To Be Set

Rozlúčte sa so zničenými vlasmi častým nosením vrkočov a drdolov – gumičky Invisibobble sú tu a sú pripravené zmeniť váš pohľad na vlasové doplnky! Po uvedení na trh spôsobili prevrat a ich benefity sú oceňované denne, či už miliónmi žien, profesionálmi v dizajnových súťažiach alebo spotrebiteľkami v Cosmo Beauty Awards.

Prečo prepadnúť tejto revolúcii?

  • Už nezažijete žiadne ťahanie a strapatenie, ani bolesti hlavy
  • Nebudete sa musieť báť zničených vlasov kvôli vrkoču
  • Sú umývateľné a vydržia roky
  • Aj ten najnáročnejší účes udržia bezchybný
  • Budete chcieť ďalšie a ďalšie, pretože jedna farba nestačí
  • Nie sú len nudnou pomôckou, ale aj skvelým doplnkom
  • Výrobcovia prinášajú nové trendy farby každú sezónu

Zamilujete si ich...

Na prvý pohľad evokujú telefónny káblik. Na ten druhý zistíte, že máte v ruke aj módny doplnok. A po vyskúšaní oceníte aj ich vlastnosti: Neťahajú za vlasy, nie sú příčinou bolestí hlavy, nekĺžu sa, neškrtia, neodtláčajú sa ani nepoškodzujú vlasové vlákna. Sú flexibilné, pružné, hypoalergénne a ľahko umývateľné.

Okrem množstva stavov, ktoré nespôsobujú, toho ale tiež pomerne dosť dokážu. Vydržia na vlasoch celý deň, vrátane ranného behu, ôsmich hodín v práci, večerného plávania aj spánku. A vydržíte aj vy s nimi. Navyše sa vo vašom účese nepohne ani vlások! Môžete sa rozlúčiť s nepríjemným zamotávaním a strapatením vlasov. To je slušný výkon na kúsok plastu, nemyslíte?

Gumičky, ktoré majú štýl

 Gumičky Invisibibble vo farbe, ktorá ovláda súčasný svet módy, sú tu! Mint, mentolová alebo mätová – hovorte jej ako chcete, stále je to tá istá, úžasná, žiarivá zelenomodrá. A teraz si ju môžete užiť aj vo vlasoch, alebo vo forme netradičného náramku.

Mentolovú si obľúbite už vďaka jej všestrannosti. Dokáže divy s ryšavými vlasmi, hodí sa blondínkam aj tmavovláskam a nezáleží na tom, či je váš odtieň vlasov teplý, alebo studený. Nechajte sa aj vy okúzliť touto lichotivou a oku lahodiacou farbou a rozžiarte svoje vlasy aj outfit!

Obsah balenia
3 ks gumičiek Invisibobble

Farebné prevedenie
Mentolová – svieža, žiarivá zelenomodrá

Vhodné pre
Všetky typy vlasov

Materiál
Polyuretán – umelá živica
Hypoalergénne

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INVISIBOBBLE Original Mint To Be Set
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INVISIBOBBLE Original Mint To Be Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: INVISIBOBBLE Eredeti Menta To Be Set hajgumikészlet.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií