AP+ nový vizuál Aplikace

iRobot Braava jet 240

Zobraziť katalóg
iRobot Braava jet 240
5 1 hodnotení
Robotický mop na všetky typy tvrdých podláh, navigácia iAdapt 2.0, 3 čistiace režimy, nádržka na vodu 150 ml, režim virtuálnej steny, mobilná aplikácia iRobot HOME, Bluetooth, doba nabíjania 2 hod.
Kód:  IROVRSK22 Produktové číslo:  Braava jet 240 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iRobot Braava jet 240

Už vás unavuje neustále udržiavať vašu podlahu v čistote? Zverte ju profesionálovi a ušetrený čas venujte tomu, čo je pre vás dôležité. Robotický mop Braava Jet 240 sa o upratovanie podlahy postará namiesto vás. Zvláda hneď 3 režimy upratovania v podobe suchého, vlhkého alebo mokrého čistenia. Vďaka 150 ml nádržke na vodu dávkuje vodu pred seba a podľa intenzity programu vibračnými pohybmi čistiacej hlavy zaisťuje dokonalé odstránenie nečistôt i mastnoty. Ovládať ho môžete prostredníctvom Bluetooth a aplikácie na vašom smartfóne, takže si pohodlne nastavíte upratovanie i spôsob, aby ste prišli už do čerstvo uprataného bytu. S výdržou batérie až na 20 až 25 m2 plochy podlahy budete mať čistotu vášho domu dokonale pod kontrolou a navyše bez námahy.  

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché ovládanie pomocou aplikácie vo vašom smartfóne
  • Inteligentná navigácia iAdapt 2.0
  • Hravo si poradí s prachom, škvrnami aj mastnotou
  • Režim upratovania sa nastaví automaticky podľa vloženej čistiace podložky
  • Na všetky typy tvrdých podláh
  • Režim virtuálnej steny i lokálneho upratovania
  • Dostatočná výdrž až na 20/25 mplochy podláh

Precízne výsledky upratovania

Ako sa vysávač postará o skvelé výsledky? Jednorazové čistiace utierky sú presne prispôsobené ku konkrétnemu typu upratovania a sú tak schopné zachytiť maximum nečistôt. Čistiaca hlava sa pohybuje vibračne, čím zvyšuje účinnosť upratovania. Mop zároveň využíva nádobky na vodu na rozprašovanie tekutiny podľa vybraného režimu. Pri mokrom režime prístroj intenzívnejšie zvlhčuje povrch a zároveň svojim pohybom opisuje písmeno V. Touto kombináciou zaisťuje odstránenie aj tých najodolnejších škvŕn. Čistiace utierky sú jemne parfumované, takže pri upratovaní príjemne prevoňajú váš domov. Vďaka svojej nízkej výške navyše ľahko zájde aj pod nábytok a nedá tak žiadnemu prachu šancu. Nechajte ho pracovať a doprajte si čas sami na seba. 

Inteligentná navigácia

Nech máte garsónku alebo rozsiahly byt s mnohými miestnosťami, robotický mop Braava Jet 240 si hravo poradí v akomkoľvek priestore. Pre perfektnú orientáciu je vybavený navigačným systémom iAdapt 2.0, vďaka ktorému nevynechá ani centimeter podlahy a presne vie, kde s upratovaním začal. Mop sa cielene zameriava aj na steny a hrany nábytku, na čo má ideálny tvar, žiadna nečistota mu neujde. Samozrejmosťou je detekcia schodov pre bezpečnú prevádzku.

Chcete upratať len časť miestnosti? Aj to veľmi ľahko zvládne pomocou funkcie virtuálnej steny, stačí mop postaviť na jej pomyselnú líniu. Stala sa v kuchyni malá nehoda a potrebujete upratať len malú časť? Len aktivujte program lokálneho upratovania a mop dôkladne vyčistí plochu 1 m2. Pomocou aplikácie iRobot HOME určenej pre inteligentný telefón upratovanie robotickému mopu jednoducho naplánujete na určitú dobu, alebo ho jediným dotykom povoláte inheď do akcie. 

Doplňujúce informácie

Obsah balenia:
iRobot Braava Jet 240
Nabíjací adaptér
Batéria Li-Ion
2 × jednorazová podložka pre moré upratovanie
2 × jednorazová podložka pre vlhké upratovanie
2 × jednorazová podložka pre suché upratovanie

Rozmery:
17 × 17,8 × 8,4 cm

Hmotnosť:
1,2 kg

Objem nádržky na vodu:
150 ml

Veľkosť čistenej plochy:
20 mpri mokrom upratovaní
25 m2 pri vlhkom a suchom upratovaní

 

Parametre a špecifikácia

Špecifické vlastnosti

Funkcie
Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
17 cm Hotovo!
Výška
8,4 cm Hotovo!
Hĺbka
17,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
8,4 cm Hotovo!
Šírka
17 cm Hotovo!
Hĺbka
17,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,2 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iRobot Braava jet 240
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií