AD homeoffice AD homeoffice

Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 - Diamant - čierny (model 2015/2016)

Zobraziť katalóg
Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 - Diamant - čierny (model 2015/2016)
Elektrobicykel - batéria Li-Ion 36 V, 11 Ah, motor Impulse 2.0 250 W, hydraulické kotúčové brzdy Shimano, hliníkový rám veľkosť M/50 cm, kolesá veľkosť 28"
Kód:  EKK421a2 Produktové číslo:  623520221 Stránky výrobcu
Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 - Diamant - čierny (model 2015/2016) Predaj skončil

Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 - Diamant - čierny (model 2015/2016)

Dizajnovo vydarený pánsky elektrobicykel značky Kalkhoff, ktorý v sebe snúbi viac ako 95 rokov skúseností tohto svetoznámeho nemeckého výrobcu. Kombinuje kvalitné komponenty, najmodernejšie technológie a známu nemeckú precíznosť v hmotnostne ľahkom športovom vyhotovení. Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 - Diamant je veľmi pohodlný a zároveň bezpečný. Skvele sa hodí na každodenné cestovanie do práce, školy alebo za zábavou, ako aj na najrôznejšie výlety všetkého druhu.

Kľúčové vlastnosti

  • Pánsky elektrobicykel v ľahkom športovom vyhotovení
  • Tichý chod
  • Prakticky umiestnené ovládacie prvky na riadidlách
  • Dlhý dojazd
  • Plynulé radenie (shift-sensor technology)
  • Kvalitné a účinné brzdy
  • Predný aj zadný svetlomet
  • Hliníkový rám

250 W pod kapotou

Dušu elektrobicykla Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 - Diamant predstavuje výkonný (36 V/250 W) motor Impulse 2.0. Ide už o druhú generáciu tohto úspešného hnacieho zariadenia, ktoré ponúka plynulé radenie, a to aj pri záťaži. To všetko vďaka zabudovanej technológii shift-sensor technology, ktorá vytvára úplne jedinečný pocit z jazdy. Šliapanie je veľmi mäkké a pohodlné.

Motor Impulse 2.0 je poháňaný integrovanou 36 V dobíjacou batériou. Samozrejme záleží na okolitých podmienkach a režime jazdy, s plne nabitým akumulátorom je však možné prejsť vzdialenosť až 135 km na jedno nabitie.

Bezpečnosť na prvom mieste

Okrem výkonného motora a zabudovanej batérie dizajnéri nezabudli ani na celý rad bezpečnostných prvkov. V prvom rade sú to účinné hydraulické brzdy Shimano M396. Nechýba ani predné a zadné osvetlenie s parkovacím svetlom. V neposlednom rade oceníte aj blatníky. Tie nielenže zabránia znečisteniu vášho oblečenia, ale aj vďaka nim je cestovanie zase o niečo bezpečnejšie.

Jednoduché a bezpečné ovládanie

Riadidlovú časť elektrobicykla zdobí niekoľko prakticky umiestnených ovládacích prvkov, prostredníctvom ktorých nastavíte úroveň asistencie. Stred riadidlovej časti však predstavuje kompaktný LCD displej zobrazujúci všetky dôležité informácie. O stave batérie, úrovni asistencie, aktuálnej rýchlosti či prejdenej vzdialenosti tak máte vždy neustály prehľad. Všetko prakticky na jednom mieste.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 - Diamant - čierny (model 2015/2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 Diamant Black M/50 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 - Diamond - schwarz (Modell 2015/2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 - Diamond - schwarz (Modell 2015/2016). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kalkhoff Pro Csatlakozás Impulse 9 - Diamond - fekete (modell 2015/2016).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií