AD homeoffice AD homeoffice

KANEX USB-C 3-port Hub s Gigabit Ethernet

Zobraziť katalóg
KANEX USB-C 3-port Hub s Gigabit Ethernet
1,0 3 hodnotení
USB hub pre MacBooky s USB Type-C (USB-C) portom, 3x USB 3.0 + Gigabit Ethernet
Kód:  KANX20b Produktové číslo:  K181-3PX1E-WT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KANEX USB-C 3-port Hub s Gigabit Ethernet Predaj skončil

KANEX USB-C 3-port Hub s Gigabit Ethernet

Využite na vašich cestách tejto malej krabičky, ktorá vráti vášmu MacBooku maximálnu funkčnosť. Tri USB porty 3.0 a Gigabit Ethernet vstup pre pripojenie k internetu sú ukryté vo veľmi pevnom a húževnatom tele, ktoré ich chránia pred poškodením. Vďaka tomuto arzenálu môžete na cestách pripojiť k svojmu počítaču externé zariadenia ako je napríklad: mp3 prehrávač, flash disk alebo váš mobilný telefón a zároveň sa prepojiť s internetovou sieťou bez jediného problému.

Bude vám umožnená vysoká prenosová rýchlosť až 5 Gb za sekundu. To zaručí obrovské tempo presunu súborov z počítača na externý disk. S využitím Gigabit portu vám bude garantovaná rýchlosť 1000 Mbps pri prenose internetového signálu. Veľkou výhodou tohto komponentu je využitie bez zdĺhavé inštalácie. Prístroj len zapojíte do počítača a môžete ho naplno využívať.

Kľúčové vlastnosti

  • Húževnaté telo prístroja
  • Osadený tromi 3.0 porty
  • Gigabit Ethernet vstup
  • Vysoká prenosová rýchlosť internetu
  • Komponentov nemusí byť inštalovaný

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KANEX USB-C 3-port Hub s Gigabit Ethernet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KANEX USB-C 3-port Hub s Gigabit Ethernet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kanex USB-C 3-Port-Hub mit Gigabit Ethernet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kanex USB-C 3-Port-Hub mit Gigabit Ethernet. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kanex USB-C 3-port Hub Gigabit Ethernet.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií