AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kenko DG súprava medzikrúžkov pre Canon EF-S

Zobraziť katalóg
Kenko DG súprava medzikrúžkov pre Canon EF-S
Medzikrúžok -– súprava medzikrúžkov Canon 12mm/20mm/36mm
Kód:  KEK2001a Produktové číslo:  EXTSETCDIGI
Kenko DG súprava medzikrúžkov pre Canon EF-S Predaj skončil

Kenko DG súprava medzikrúžkov pre Canon EF-S

Radi lovíte makro fotografie? Súprava medzikrúžkov je určená pre fotoaparáty Canon a ešte viac zdokonalí vaše úlovky. Jednoducho získate aj so štandardným objektívom ohromujúce makro zábery. Medzikrúžky sa vkladajú medzi korpus fotoaparátu a objektív a sú perfektným riešením pre milovníkov makrofotografií. Znižujú minimálnu zaostrovaciu vzdialenosť šošovky objektívu, takže umožnia vytvoriť snímky s klasickým objektívom pri zachovaní jeho optickej kvality. Medzikrúžky môžete použiť v kombinácii dvoch alebo troch krúžkov. Nevýhodou je, že ostrenie objektívu už nebude fungovať automaticky, ale len manuálne. Um pravého fotografa však spočíva v tom, že používa prevažne ostrenie manuálne.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava 12 mm, 20 mm, 36 mm
  • Prenos všetkých expozičných údajov
  • Kompatibilný s objektívmi Canon EF a EF-S

So súpravou takisto ušetríte nemalé množstvo peňazí, ktoré môžete zužitkovať na svojich cestách pre vytvorenie nových a ešte zaujímavejších snímok. Ušetríte a optická kvalita objektívu zostane neporušená.

Prstence sú plne automatické a vďaka kontaktom prenášajú všetku komunikáciu medzi telom fotoaparátu a objektívom. Preto nie je potrebná žiadna ďalšia korekcia. Navyše sú plne kompatibilné s objektívmi EF a EF-S.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kenko DG súprava medzikrúžkov pre Canon EF-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenko DG sada mezikroužků pro Canon EF-S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenko DG Satz Zwischenringe für Canon EF-S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kenko DG Satz Zwischenringe für Canon EF-S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kenko DG közbenső gyűrű készlet Canon EF-S készülékhez.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií