PET AP+ plus nový vizuál

Krakonoš a lyžníci

Zobraziť katalóg
Krakonoš a lyžníci Film
Kód:  AV00101
Krakonoš a lyžníci Predaj skončil

Krakonoš a lyžníci

Rozmarný príbeh z počiatku storočia sa odohráva na zasnežených krkonošských svahoch, kde Matěj a Jeník so svojím starším bratom Franckom vypomáhajú v sklárskych hutiach a financovia márne naháňajú v hlbokom snehu presláveného pašeráka, ktorý im na lyžiach, úplne novom vynáleze privezenom z Nórska, hravo uniká. A jedného dňa sa obaja chlapci s pašerákom, ktorý je pre nich stelesnením všetkých vlastností pána hôr Krakonoša, stretnú a dokonca od neho dostanú jeden pár tých skvelých lietajúcich dosiek, keď mu pomôžu uniknúť.

Tiež dobrý pán učiteľ začne spoločne s mladým lesníkom lyžovanie nadšene trénovať a nič si nerobí ani z častých pádov. Kým v miestnej krčme nacvičujú ochotníci divadelné vystúpenie a všetci ostatní sa chystajú na veľkolepú slávnosť, ktorá určite priláka zástup hostí z Prahy a iných veľkých miest, financovia nastražujú na ľstivého pašeráka pascu, pretože sa od hostinského syna Vítka dozvedeli, kedy a kde sa znovu objaví. Tomu sa však podarí s pomocou Matěja, Jendu aj ostatných ľudí opäť uniknúť...

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií