AD elektro Star Wars

Leatherman Crater C33X

Zobraziť katalóg
Leatherman Crater C33X
5 1 hodnotení
Nôž – s kombinovanou čepeľou a otváračom, záruka 25 rokov
Kód:  SPT6316 Rozšírená záruka +276 mesiacov Produktové číslo:  37447068164 Stránky výrobcu

Leatherman Crater C33X

Leatherman Crater C33X je špičkový nôž s ostrím ako britva. Vďaka nízkej hmotnosti a malým rozmerom je ako stvorený pre to, aby ste ho mali neustále pri sebe. To umožňuje robustná karabína, vďaka ktorej pripnete nôž napr. na opasok alebo k batohu. Karabína slúži aj ako praktický otvárač fliaš. Nôž sa tak stane neoddeliteľnou súčasťou vášho života, či už v domácnosti, na chate alebo pri turistike a kempovaní. Spoločnosť Leatherman dbá aj na vašu bezpečnosť a vybavil nôž Crater C33X poistkou, ktorá zabraňuje zatvoreniu noža. Zatvorenie noža je umožnené až po ručnom odomknutí.

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinovaná čepeľ
  • Poistka proti samovoľnému uzavretiu
  • Karabína s funkciou otvárača
  • Odnímateľný klip na opasok
  • Veľmi nízka hmotnosť

Kombinovaná čepeľ je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele 420HC s vysokým obsahom uhlíka a špeciálnou tepelnou úpravou. Rukoväť tvorí špeciálny termoplastický materiál – nylon s pridanými sklenými vláknami pre perfektnú odolnosť bez zvýšenia hmotnosti. Rukoväť je tak silná, že nie je potrebná vnútorná konštrukcia z ocele. Výsledná hmotnosť noža je ešte nižšia.

Záruka 25 rokov

Všetky produkty značky Leatherman sa pýšia precíznym spracovaním a sú vyrobené iba z prémiových materiálov. Jedine tak vám môžu zaručiť maximálnu spoľahlivosť po celú dobu svojej životnosti. Ako dôkaz kvality poskytuje spoločnosť Leatherman 25 ročnú záruku.

Doplňujúce informácie:

Dĺžka v zavretom stave:
9,82 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Leatherman Crater C33X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leatherman Crater C33X.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií