Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo Yoga 900

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga 900
Tablet PC – Intel CPU, multidotykový 13.3" 3200×1800 IPS, RAM až 16GB, Intel HD Graphics, SSD až 512GB, WiFi, Bluetooth, webkamera, USB-C 3.1 Gen 1, 4-článková batéria, podsvietená klávesnica, Windows 10
Kód:  NT302m3dNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga 900

vypnuté
Lenovo Yoga 900-13ISK Silver
vypnuté
Lenovo Yoga 900-13ISK Silver

Rôzne spôsoby použitia

Lenovo Yoga 900 je mimoriadne adaptabilný notebook. Ponúka štyri rôzne spôsoby používania – notebook, stan, stojan alebo tablet. Vďaka špičkovým závesom je možné multidotykový displej otočiť o 360°. Či už budete v kancelárii, vo vlaku alebo doma v posteli, vždy si budete môcť zariadenie prispôsobiť tak, aby bola práca s ním čo najpohodlnejšia.

vypnuté
Lenovo Yoga 900-13ISK Silver

Tiché a spoľahlivé chladenie

Vetrák vyrobený z unikátnej kovovej zliatiny je o 32 % väčší, pričom si ale stále zachováva nízku hmotnosť. Špeciálne konštruované otvory zaisťujú vynikajúce chladenie, odolnosť proti prachu a čistý dizajn. Notebook je úžasne tichý a v porovnaní so zariadeniami rovnakej kategórie má o 15 % lepšie prúdenie vzduchu a o 30 % lepšie chladenie.

vypnuté
Lenovo Yoga 900-13ISK Silver

Extrémne tenký, ľahký a prenosný

Lenovo Yoga 900 je ideálnym spoločníkom na cesty. Váži iba 1,29 kg a jeho hrúbka dosahuje úžasných 14,9 mm. Štvorčlánková batéria vydrží na jedno nabitie až 9 hodín bežnej práce – ideálny predpoklad na dlhé cesty bez toho, aby ste museli každú chvíľu hľadať elektrickú zásuvku.

vypnuté
Lenovo Yoga 900-13ISK Silver

QHD+ displej s IPS technológiou

In Plane Switching (IPS) LCD technológia dodáva 13,3" displeju vysoký jas a skvelé pozorovacie uhly. Môžete si tak vychutnať neuveriteľne živé farby takmer z akéhokoľvek uhla. Priestor nad displejom patrí už tradične integrovanej 720p webkamere. Nechýbajú ani 1,5 W JBL reproduktory poskytujúce bohatý stereo zvuk.

vypnuté
Lenovo Yoga 900-13ISK Silver

Procesor Intel Core

Nový štandard výkonu osobných počítačov dorazil v podobe procesorov Intel Core šiestej generácie. Tento rad extrémne rýchlych a funkciami nabitých procesorov s integrovaným zabezpečením je pripravený posunúť vašu produktivitu, kreativitu i 3D hranie na novú úroveň. Okrem toho procesory Intel Core 6. generácie podporujú úžasné funkcie systému Windows 10.

vypnuté
Lenovo Yoga 900-13ISK Silver

Windows 10

Všetko je dôverne známe ako pri štandardných systémoch Windows, len je to vylepšené. Vracia sa ponuka Štart a je lepšia ako kedykoľvek predtým. Môžete ju rozbaliť, prispôsobiť a upraviť podľa seba. S viacerými zariadeniami, ktoré práve používate, sa dá pracovať naraz – napríklad s tlačiarňami, fotoaparátmi a USB zariadeniami. K dispozícii sú aj ďalšie funkcie zabezpečenia, ktoré prispievajú k vyššej ochrane.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Yoga 900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga 900. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Yoga 900.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií