AD 1. týden květen AD 1. týden květen

LG F70A8HDN2

Zobraziť katalóg
LG F70A8HDN2
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++/A/B, 1000 ot./min, náplň 7 kg, hlučnosť 58/76 dB, 14 programov, Rýchly 14, Hygiena, 19 prídavných možností, čistenie bubna, NFC Tag On, Fuzzy logic, Direct Drive invertorový motor, Smart Diagnosis 3.0, automatické váženie a vyváženie, odložený štart 3 - 19 hod., 85 x 60 x 48 cm
Kód:  FAP1508j Produktové číslo:  F70A8HDN2 Stránky výrobcu

LG F70A8HDN2

Moderný pomocník v boji so špinavou bielizňou. To je špičková, spredu plnená práčka od spoločnosti LG. Nielenže vyniká skvelými funkciami, množstvom moderných technológií, ale predovšetkým je veľmi úsporná a právom zapadá do energetickej triedy A+++. Vďaka svojmu veľkému bubnu dokáže vyprať až 7 kg bielizne naraz. Navyše vyzerá naozaj skvele a jej krásny dizajn v bielej farbe, ktorý dopĺňa dotykový LED displej a otočný ovládač na čelnom paneli, neurobí hanbu v žiadnej kúpeľni. Čerešničkou na torte je perfektný motor s priamym pohonom Direct Drive, na ktorý poskytuje výrobca záruku až 10 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelá práčka za prijateľnú cenu
  • Kvalitný a tichý motor
  • Technológia NFC na inteligentnú diagnostiku
  • Možnosť stiahnutia až 6 nových programov
  • Systém 6 MOTION DD na efektívne pranie a rozloženie pracieho prostriedku
  • Šetrná funkcia TurboWash zaistí úsporu času, vody a elektrickej energie
  • Systém prania Fuzzy Logic na automatické vyváženie vody, náplne a pracieho prostriedku
  • Komfortné ovládanie s pomocou dotykového LED displeja
  • Až 14 špeciálnych pracích programov a 19 prídavných funkcií

Maximálny komfort

V prvom rade oceníte naozaj jednoduché a prehľadné ovládanie, kde všetko ľahko nastavíte pomocou otočného voliča. O aktuálnej fáze programu, nastavených funkciách či všetkých zostávajúcich časoch budete informovaní veľkým dotykovým LED displejom. Naozaj je z čoho vyberať, keďže v ponuke je až 14 programov - ako napríklad bavlna, športové oblečenie až po režim detskej starostlivosti či tiché pranie. Vďaka funkcii odloženého štartu môžete prací cyklus pohodlne naplánovať od 3 do 19 hodín dopredu.

Moderné technológie a funkcie

V prvom rade treba spomenúť prepracovaný systém TurboWash, vďaka ktorému práčka dokončí cyklus už za 59 minút, pričom zníži spotrebu energie o 15 % a vody až o 40 %. Ďalšou novinkou je inteligentná technológia Fuzzy Logic, ktorá vie sama nastaviť potrebné množstvo vody, pracieho prostriedku aj dĺžku cyklu v závislosti od množstva bielizne a typu tkaniny. Samozrejmosťou je tiež inteligentná diagnostika NFC, kedy s pomocou inteligentného telefónu či tabletu môžete práčku ovládať, riadiť niektoré jej funkcie a diagnostikovať prípadné problémy. A to nie je všetko. Vďaka NFC možno tiež sťahovať nové pracie programy, ako napríklad Wool (vlna) alebo pranie za studena. Spotrebič ponúka 6 exkluzívnych pracích pohybov 6 Motion DD, ktoré zaistia šetrné pranie a vždy dokonalé výsledky.

Doplňujúce vlastnosti:

Pracie programy:

Bavlna
Bavlna Smart
Zmiešaná bielizeň
Syntetika
Pokrývky
Hygiena
Detská starostlivosť
Jemná starostlivosť
Škvrny
Športové oblečenie
Farebná bielizeň
Tiché pranie
Rýchly 14
Načítať program (Plákanie s odstreďovaním)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG F70A8HDN2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F70A8HDN2.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií