PET PET

Liebherr CBNPes 3967

Zobraziť katalóg
Liebherr CBNPes 3967
Chladnička kombinovaná, 201.1cm, A++, objem 238/83l, BioFresh 80l, Nofrost, SuperCool, VarioSpace, HomeDialog, LED osvetlenie, LCD displej, mraziaci kapacita 16kg/24hod.
Kód:  LBH036 Produktové číslo:  998947400 Stránky výrobcu

Liebherr CBNPes 3967

Pozdvihnite vybavenie svojej kuchyne na maximálnu úroveň s touto precíznou chladničkou Liebherr. Nielen že disponuje obrovským vnútorným objemom a luxusným nerezovým dizajnom, ale aj množstvom vymožeností, ktoré tento spotrebič vyzdvihujú na špicu vo svojej triede. Chladnička patrí do energetickej triedy A++, preto je úsporným riešením do každej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková chladnička v nerezovom dizajne
  • Prehľadný LCD displej na dverách
  • Energeticky úsporné LED osvetlenie
  • Nízka hlučnosť pouhých 41 dB
  • Výrobník lľadu - Ice Maker
  • Zásuvky BioFresh HydroSafe a DrySafe
  • Systém VarioSpace - variabilné usporiadanie priehradiek
  • Technológia DuoCooling umožňuje zvlášť vypínať a zapínať chladiacu i mraziacu časť
  • Home Dialóg - komunikácia spotrebičov Liebherr po napájacom vedení

Dostatok miesta je základ

Chladiaca časť ponúka vnútorný objem dostatočných 238 litrov. Všetko pohodlne zorganizujete pomocou štyroch políc z tvrdeného skla, z čoho tri sú výškovo nastaviteľné a jedna deliteľná. Využiť možno tiež dve priestranné zásuvky BioFresh o objeme 80 litrov, ktoré sú špeciálne určené pre chladenie ovocia a zeleniny. Do dômyselne navrhnutých dverových priehradiek ľahko umiestnite vysoké fľaše, konzervy a iné drobnosti. Chladiaca časť je vybavená energeticky šetrným LED osvetlením, vďaka ktorému získate dokonalý prehľad o všetkých potravinách.

Mraznička ako sa patrí

Rovnako i mraziaca časť sa za svoj objem nemusí hanbiť, pretože ponúka 84 litrov a na uloženie potravín ponúka štyri transparentné priehradky. Vďaka technológii VarioSpace môžu byť šuplíky aj sklenené medzipodlážky ľubovoľne vyberané. Tak vznikne tak oveľa viac priestoru pre uskladnenie väčších potravín. Jednou z predností je aj chytrá technológia NoFrost, ktorá eliminuje tvorbu námrazy a ľadu na potravinách aj stenách spotrebiča, teda odpadá otravné rozmrazovanie. Hladké steny sa navyše veľmi ľahko udržujú a čistia. Technológia DuoCooling umožňuje samostatne ovládať mraziacu aj chladiacu časť.

Ovládací komfort

Chladnička je ďalej vybavená prehľadným LCD displejom, ktorý vás informuje o teplote chladiacej aj mraziacej časti. Samozrejmosťou je aj detská poistka a varovný akustický signál, ktorý sa spustí v prípade otvorených dverí ako v chladiacej, tak i mraziacej časti. Pre lepší transport má chladnička inštalované zadné kolieska. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Liebherr CBNPes 3967
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR CBNPes 3967.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií