AD 1. týden květen AD 1. týden květen

LIEBHERR IG 1614

Zobraziť katalóg
LIEBHERR IG 1614
Vstavaná mraznička vstavaná, monoklimatická, výška 88cm, A++, objem 100l, 12kg/ 24h, SmartFrost, SuperFrost, VarioSpace, FrostSafe, ovládanie MagicEye s LCD a digitálnym ukazovateľom teploty
Kód:  FAC227a01 Produktové číslo:  IG 1614 Stránky výrobcu

LIEBHERR IG 1614

Vstavaná mraznička Liebherr IG 1614 ponúka objem 100 litrov efektívne rozdelený do 3 priehledných FrostSafe zásuviek. Tieto šuplíky sa hcvália svojou mimoriadnou výškou, sú dokola uzatvorené a vyberateľné. Jedine tak poskytujú bezpečný priestor a optimálny prehľad na dlhodobé uloženie potravín. Navyše pri otvorení dverí mrazničky poskytujú potravinám maximálnu ochranu pred teplým vzduchom. Mraznička je tiež vybavená výparníkom SmartFrost, čo umožňuje rovnomerné rozdelenie teploty, menšiu tvorbu námrazy a znižuje energetické nároky. Vnútorné strany sú hladké a ľahko sa čistia. Ovládanie je veľmi jednoduché pomocou MagicEye s LCD a digitálnym ukazovateľom teploty.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A++
  • SuperFrost
  • SmartFrost na zníženie tvorby ľadu
  • Zásuvky VarioSpace
  • Ovládanie MagicEye
  • 4 priehledné boxy
  • Digitálny ukazovateľ teploty
  • Nastaviteľné nožičky
  • Transportné kolieska vzadu
  • Varovný signál mrazničky

Ideálne podmienky pre vaše potraviny

SuperFrost zabezpečí rýchle schladenie práve vložených potravín a vďaka tomu zachováva v potravinách maximum vitamínov, vône i chuť. Aj napriek veľkému objemu pracuje mraznička Liebherr IG 1614 v úspornej energetickej triede A++. Navyše sa chváli nízkou hlučnosťou 35 dB, môže teda byť umiestnená v miestnosti, kde sa bežne pohybujete, bez toho aby vás rušila. Optický a akustický signál vás upozorní v prípade poruchy.

Rozmery:
87,4 × 56 × 55 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR IG 1614
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR IG 1614. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LIEBHERR IG 1614. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LIEBHERR IG 1614. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LIEBHERR IG 1614.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií