PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech Wireless Mouse M325 Light silver

Zobraziť katalóg
Logitech Wireless Mouse M325 Light silver
4,8 16 hodnotení
Myš bezdrôtová, optická, 2 tlačidlá, koliesko, životnosť batérií až 1,5 roka, USB nano prijímač, myš podporuje technológiu Unifying, prijímač nie
Kód:  MG103u5 Produktové číslo:  910-002335

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Wireless Mouse M325 Light silver Predaj skončil

Logitech Wireless Mouse M325 Light silver

Bezdrôtová myš Logitech M325 bude vynikajúcim príslušenstvom každého notebooku. Je vybavená pokročilým optickým systémom Logitech Advanced, ktorý má na rozdiel od konvenčných riešení inak umiestnený senzor. Zmenou uhla snímače zbiera väčšie množstvo svetla a ponúka o poznanie lepšie snímanie aj na lesklých a hladkých povrchoch. Zároveň myška nepotrebuje tak intenzívny zdroj svetla, takže vydrží na jednu batériu až 18 mesiacov používania. K zvýšenej výdrži batérie jej napomáha aj inteligentný režim spánku.

Samozrejmosťou väčšiny polohovacích zariadení Logitech je skvelá ergonómia. U myši M325 tomu nie je inak. Ponúkne vám pokročilé tvarovanie, vďaka ktorému výborne padne do ruky. Navyše obsahuje pogumované časti, ktoré ešte navyšujú komfort používania. Tomu napomáha aj veľmi precízne spracované koliesko s hladkým chodom.

Komunikáciu myši s počítačom obstaráva miniatúrne USB prijímač Logitech Unifying, ktorého po zasunutí ťažko rozpoznáte v USB porte. Navyše s ním môžete spárovať naraz až šesť kompatibilných zariadení Logitech, napríklad rôzne myši, klávesnice či numerickej klávesnice. Vďaka tomu ušetríte USB porty vášho počítača a budete ich môcť využiť pre iné periférie. Prijímač prenáša dáta na roky overené a maximálne rezistentné frekvencii 2,4 GHz. Vďaka tomu sa nemusíte báť nežiaducich rušenie ani výpadkov signálu v nevhodný okamih.

Parametre a špecifikácie:

Tlačidlá:
3 vrátane kolieska

Senzor:
Typ: Logitech Advanced Optical (optický)

Pripojenie:
Logitech Unifying prijímač pracujúci na 2,4 GHz
Rozhranie: USB

Podporované OS:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Mac OS X 10.5 a novšie
Linux kernel 2.6 +

Obsah balenia:
Myš
Logitech Unifying prijímač
1x AA batéria (inštalovaná)
Užívateľská dokumentácia

Parametre a špecifikácia

Šírka
4 cm Hotovo!
Výška
5,7 cm Hotovo!
Hĺbka
9,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
93 g Hotovo!
Typ
Cestovná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
4 cm Hotovo!
Výška
5,7 cm Hotovo!
Hĺbka
9,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
93 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Cestovná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 000 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech Wireless Mouse M325 Light silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Wireless Mouse M325 Light silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Wireless Mouse M325 Light Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Wireless Mouse M325 Light Silver. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Wireless Mouse M325 Light silver.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií