Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Mad Catz Office RAT červená

Zobraziť katalóg
Mad Catz Office RAT červená
4,0 3 hodnotení
Herná myš bezdrôtová, Bluetooth, 1x AA batérie, možnosť nastavenia podľa veľkosti dlane, 10 tlačidiel (programovateľných), dosah až 10m, USB 2.0 dongle sa pozláteným konektorom
Kód:  MH701b3b Produktové číslo:  MCB43724013/04/1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz Office RAT červená

Skúsenosti s radom presných herných myší Mad Catz RAT sa teraz dostávajú aj do kancelárií. Veľmi nevšedný, nápadný dizajn - tentoraz v červenej farbe - je zjednodušený tak, aby myš bola využiteľná aj pre bežné každodenné použitie. Je navrhnutá pre pohodlnejšiu a rýchlejšiu prácu s rôznymi kancelárskymi aplikáciami a grafickými editormi, akými sú napríklad Word, Excel, Photoshop alebo   AutoCAD. Posuvným mechanizmom je možné prispôsobiť jej veľkosť, aby dobre zapadla do dlane. V bočnej časti má špeciálne tlačidlá pre presné ovládanie, ktorými môžete spomaliť pohyb kurzora napríklad pri tieňovanie farieb.

Ďalej je myš vybavená desiatimi programovateľnými tlačidlami a kolieskom s vertikálnym aj horizontálnym rolovaním. S počítačom komunikuje pomocou Bluetooth s deklarovaným dosahom až 10 metrov alebo prostredníctvom USB dongle. Laserový senzor je schopný snímať pohyb takmer na akomkoľvek povrchu vrátane skla. Batérie AA by mala vydržať jeden rok. Myš, ktorá pracuje s operačnými systémami Windows od verzie XP a Mac OS X 10.8 a novšími, bude iste milým prekvapením nielen pre grafiky.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
140 g Hotovo!
Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!
Počet tlačidiel
10× Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
140 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Výdrž
1 rokov Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mad Catz Office RAT červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz Office R.A.T. červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz RAT Amt rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz RAT Amt rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz RAT Office piros.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií